-min och Nicoles sommar.. i BILDER




Den här bilden får avsluta får underbara sommar, vi har haft så himla roligt, det går inte att förklara med ord!
Nicole, du är verkligen mi amiga favorita, du är min andra halva, jag skulle aldrig klara mig utan dig!
Jag älskar dig<3

-300809

Den här helgen så har jag varit med Josefine.
I fredags så var vi mest bara hemma och tog det lugnt och kollade lite på tv och mös med lillebror!
Och i lördags så åkte vi ner på stan vid ungefär kl 2 och där gick i runt i olika affärer och kollade lite och sen gick vi även och åt. På stan blev vi även erbjudna att nypa en kille i rumpan, men vi tackade lite fint nej haha. Killen skulle gifta sig och hade svensexa haha.
På eftermiddagen åkte vi hem och fixade oss och sen bar det av ut och tog kort till en tävling, kanske kanske länkar till hemsidan lite senare ;)
Och sen så tog vi bara det lugnt på kvällen och jag sov där.
Annars idag så har jag varit med min amiga favorita och nu på kvällen tog vi våran mysiga promenad men fan va kallt det börjar bli nu alltså. Jag vill liksom inte inse att det börjar bli höst och att man måste ha varma kläder på sig hehe,, ne jag gillar det inte alls!

Här är lite kort från i lördags!






Beso
/


-första riktiga skoldagen

eller inte riktigt "riktiga" dagen för vi hade inga vanliga lektioner liksom men vi gick hel dag och sånt!
Det kändes faktiskt rätt så bra :)
Jag slutade vid halv 1 och då åkte jag till Carlforska och väntade på Nicole, fick vänta i ungefär 40 minuter tills min amiga slutade haha.
Annars idag så har jag varit hemma hos Nicole, snacka om att vi var trötta direkt när vi kom hem la jag mig i soffan och orkade inte flytta mig och det slutade med att jag nästan somnade. Men sen rykte vi upp oss och gick och fixade världens godaste is latte, love it <3 Sen åkte jag hem ett litet tag och mötte upp Nicole lite senare igen och vi tog en kvällspromenad och pratade en massa massa b.la om den 5e september höhö ;) 



Beso
/


Grattis Armando <33

-mysig söndag

vaknade vid 11 imorse av att klockan ringde, och jag var verkligen deader than dead fan, (hahaha nickan? ) skulle lätt ha kunnat sova många många timmar till. Men men det var bara att pallra sig upp och ta cykeln till stallet och va där i ungefär 30 min, mysigt! När jag kom hem ringde min kära kompisNickan och frågade om jag hade lust att komma ner på stan, så åkte ner dit och jag köpte en riktigt mysig sjal en grå stickad :)  Efter stan åkte vi hem till henne och skrattade riktigt ordentligt åt en massa gamla gamla kort haha! Sen lite senare kollade vi på "Hey baberiba" älskar det där programet måste jag säga, helt amaizing!






fem steg framåt och tio steg tillbaka
and here we go again

Beso
/

-sommaren med Göran

fyfan vilken underbar film!
Jag skrattade nästan hela tiden alltså, hehe den är verkligen värd att se!

Annars idag så var det som sagt den första skoldagen på Wenströmska, jag var riktigt nervös imorse måste jag säga. Men det kändes väldigt bra faktiskt :)
Vi började kl 9 och slutade ca 10:30.
Efter det gjorde jag inte så mycket, gick hem till pappa ett tag och sen åkte jag till stallet.
Sen var ju jag och Nickan på bio som jag skrev lite högre upp :)

Beso
/

-sista dagen på lovet..

Jahapp, så var sista dagen på sommarlovet slut och imorgon börjar skolan igen.
Som jag skrev igår så ska det bli väldigt spännande men självklart vill jag fortsätta att ha lov.
Men idag då, har jag varit på stan med mina kära flickor Jossan och Nicole. Vi gick och åt på Wayne´s och sen köpte jag även en latte också, mums hihi.. annars gjorde vi inte så mycket vi gick runt i affärer och sen följde vi med Jossan när hon skulle klippa sig!
Nu på kvällen så har jag varit ute och gått med Nicole, de var riktigt trevligt. Det sista vi sa till varandra va "lycka till i skolan imorgon" för nu går vi våra egna vägar och börjar på olika skolor, första gången på jag vet inte hur många år så kommer vi inte att ha varandra i skolan, fan va sorgligt alltså... Men de kommer att gå super endå..hoppas jag :)


Beso
/

-snart slut..

fan, nu är sommarlovet verkligen snart slut.. och saker och ting börjar återgå till det normala igen. Som idag t.ex så hade jag första ridlektionen vid 5 och vid 7 började mötet, så när jag gick till min cykel vid 9 och var helt slut så tänkte jag fan.. skola imorgon, men där hade jag fel hehe,, börjar ju som sagt på fredag, men jag kände samma trötta känsla som jag gjorde när skolan var igång i våras. Det är det jag verkligen inte längtar till hehe, att vara så himla trött och inte orka göra någonting pga att det är så mycket i skolan. Men självklart så ska det bli jätte spännande att börja nu igen, eftersom att jag börjar i en ny skola och allt sånt! :)


Vem behöver såna här dagar?
inte jag iallafall.

Beso
/


-Älskling <3


Ett gott skratt förlänger livet.. right?

Hahah förlåt min älskade lilla lillebror,
men jag bara älskar den här bilden, skrattar lika mycket åt den varje gång jag ser den hahah!

Beso
/

-180809

I söndags åkte jag hem till min kära vän Nicole, vi hade de riktigt trevligt med film och godis. Jag skulle sova kvar där och som vanligt rann tiden iväg och klockan hann bli efter 4 innan vi bestämde oss för att gå och lägga oss. Och igår åkte vi ner på stan och där träffade vi jossan och som vanligt gick vi till Wayne´s och fikade, ååh love love love latte <3
Jag shoppade även en del också, äntligen säger jag bara. Jag köpte 2 tröjor, underkläder och en väska.
Jag älskar verkligen att shoppa hihi.
Jag och Jossan drog hem till mig och lite senare kom Nicole också hit och vi hade det riktigt trevligt.
Idag så gick jag och mötte Nickan vid halv 3 tiden ungefär, vi gick till bussen och åkte ner på stan och träffade jossan, och guess what? ännu en fika på wayne´s, men den här gången tog jag is te med melon smak, fyfan va underbart säger jag bara!
Vi hörs!
Beso
/


Det känns som om sommaren verkligen börjar närma sig sitt slut,
usch,.. Jag kommer verkligen att sakna den här sommaren!


-because of you


fan...

-My little babybrother

I onsdags när vi satt och åt på båten fick jag ett sms av pappa, där han berättade att jag har fått en lillebror!
Vi skålade och jag var så otroligt glad hihi..
Jag kan knappt fatta att det är sant, liksom jag har fått en lillebror.
Och jag måste bara berätta hur söt han är, han är så himla söt det är helt otroligt alltså. Var och hälsade på på sjukhuset igår kväll när jag kom hem, det var så kul att få träffa honom hihi :)


Beso
/


-ett underbart dygn på en underbar båt

Igår kom jag hem efter ett dygn på Silja Galaxy. Jag och min älskade vän Nicole hade super duper trevligt!
Vi har skrattat och flamsat och dansat, jadu, vi har dansat tills våra fötter värkte och det knappt gick att gå. Sista biten till hytten ville jag bara krypa alltså, jag och Nicole haltade oss fram i korridoren. Det enda tråkiga var ju att vi missade karaoken alltså. Men annars har vi haft det jätte kul verkligen.
Tänkte lägga in lite bilder ifrån kryssningen!

I bussen påväg till Stockholm

Vi fick sitta ett tag och vänta på att få gå på båten

hihi..?


<3

älskade neon<3


gillar den här bilden på nått sätt, alltså att det speglar sig i spegeln och sånt, fattar ni? haha

lovely slush<3

I love u<3

Lite tomt igår måste jag säga alltså..

neon<3


Tack för en underbar kryssning min vän hihi <3

Beso
/

-Kryssning

Hihi... om ungefär 1 timme kommer Nickan och hämtar mig och då drar vi vidare till stockholm där båten står och väntar på oss ;) hahah ne men vid 8 ikväll bär det iväg ut till havs. Är hemma igen imorgon kväll. Jag har setat och kollat på deras hemsida om vad det finns att göra, och ja jävlar, jag kan ju säga direkt att det inte blir en lugn stund alltså! :D
Hehe.. ne men nu ska jag ta och packa ner lite kläder!
Hörs imorgon :)
Beso
/

-Silja Galaxy

Hola!
Tänkte börja med att berätta om helgen, i fredags blev jag firad lite mer hihi, jag fick pengar och ett halsband, hihih! :D
Efteråt gick jag och Josefine hem till henne och bara tog det lugnt och kollade lite på tv, sen runt 10 så kom armando och mötte upp mig och vi gick hem till Alexis. Vi satt och chillade där ett tag och det var jätte trevligt! Kom hem runt 2 kanske.. och så. Men när jag kom hem blev det lite ändrade planer eller vad man ska säga, men efter lite omständigheter ordnade sig allt. Så måste bara skriva Tack armando! :)
På lördag morgon gick jag hem till Josefine med hemska hemska skavsår, stora blåsor på "trampdynorna" och det blödde från hälen, usch usch, inte kul! På eftermiddan var vi tjejer ute och grillade, det var riktigt mysigt, det var så länge sen vi var samlade alla 4 liksom! Och på kvällen drog vi hem till Deni på en typ "chillfest" eller vad man ska säga, det var inte så mycket folk och ganska lugnt, riktigt trevligt :)
Sen gick jag, jossan och Nickan hem till mig och sov hehe!
På söndagen satt jag och Nickan ute och solade ett ganska bra tag på dagen och sen vid 4 åkte vi hem till henne och spelade crocket och sånt, och vid halv 7 hämtade mina brorsor och Markus upp oss och vi åkte ut till lövudden och grillade, väldigt trevligt, förutom alla jävla myggen, haha. När vi tyckte att myggen blev alltför jobbiga åkte vi hem till mina brosor och kollade på film.

Och nu är det såhär va, att Jag och min älskade amor Nickan ska på kryssning på onsdag!!
Underbart hihih, vi åker med Silja Galaxy, åker på onsdag kväll och kommer hem på torsdag kväll. Hihi längtar!! :D



I love u<3

Beso
/

RSS 2.0