-



Should've known better,
Now I miss you,
Like Sahara miss the rain.
Changing like the weather
Maybe it's true
Maybe you're not gonna change

I feel like you have two homes,
Yet I feel you are homeless,
Where we live I feel like a stranger,
When you home I feel even stranger.

I live in no man's land
With no way home like you don't understand
Cuz you so here, you so there, not really anywhere


-igår

Jag hade så himla kul igår verkligen, vi var hos emelie på förfest och sen drog vi vidare till pluto och drinkarna bara rullade in haha!
Ja det var jätte trevligt verkligen.
Men nått som inte var lika trevligt var att vakna upp idag.... fy fan säger jag bara!
Sen hade jag sommarjobbs möte kl 9 imorse och jag vaknade full när kl ringde halv 8... ja så det var kämpigt... usch och fy fan resten av dagen har jag tillbringat i sängen förutom typ 30 min när jag åkte till stallet.

-KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR





Haft en underbar dag!
och nu hoppar jag i min super snygga svarta klänning och glider vidare, TAGGA TAGGA TAGGA!!!!!


-2012-05-28

Halooo!
Idag har jag tagit det lugnt nästintill hela dagen så otroligt skönt! På em var det dans och det gick så jävla bra, och på kvällen tog jag en liten ridtur, och även det gick väldigt bra!
Idag fick jag även hem min klänning som jag budade hem av Tyra, den var super fin och satt perfekt på mig. Är skit nöjd!

Nu är dett dags för ett bad och sen lite mer Greys Anatomy.

Puss


Här är min superfina klänning!

-27 maj


I won´t forget you


-Härliga helg!

Jag har haft en underbar helg!
jag är så dålig på att blogga just nu men de är för att jag inte har tid att sitta så mycket vid datorn och jag kan ju som sagt inte mobilblogga.. segt!
Men i veckan har jag solat hela dagarna och om jag har vart i skolan så har det var på em/kvällen då vi har haft dansträning.
I fredags var jag hos magda på dagen och solade och på em var det dans träning, det gick super bra!
Och på kvällen så tog jag det bara lugnt så otroligt skönt jag kollade även på "The vow" så himla bra film verkligen värd att se! Så ni som inte sett den än borde verkligen göra det.
Och i lördags åkte jag och Erik till pappa och var där hela dagen och grillade, super mysigt! och på kvällen åkte vi hem till erik och kollade på melodifestivalen såklart, och det var ju heelt sjutk att Loreen vann, STORT GRATTIS!
Idag har jag bara solat och haft de underbart och såklart firat mamma på morsdag! Sen tog jag och mamma en powerwalk i typ 50 min, härligt!

Här kommer lite bilder från veckan som vart.

en av alla underbara dagar denna vecka!


hahah en morgon när jag kom till skolan..

Min fina underbara pärla!




Äntligen är poolen påväg upp!


-Härliga dagar!

Åh va underbart väder det är, helt otroligt!
Igår lyckades jag bränna mig rejält så jag ser ut som en röd lite kräfta.
Nu drar hela klassen till vasa och ska måla lakan, yey, mysigt och lite senare blir det lunch med Johanna ♥


-Instagram!

Är helt beroende av instagram. Hur kunde man leva utan det? haha..
jaja

Följ mig!

sannapalmlof
uppdaterar flera gånger om dagen :)


-2012-05-21

Alltså sånt här med teknik kan göra mig så jävla förbannad, är så jävla irriterad så jag inte vet vart jag ska ta vägen!
När jag för första gången på sjukt otroligt länge tar med mig kameran och fotar massa bara för att lägga upp på bloggen så går det inte att lägga in på datorn? Vad är det för fel.
Så ja det här får bli ännu ett sånt där tråkigt inlägg utan bilder och skit.

Aja hur har eran dag varit?
Min har väl vart bra, är skit trött bara. Har vart i skolan från 9 - 6 idag och de sista två timmarna dansade vi och sen direkt efter det åkte jag till stallet så jag kom hem nu, usch helt slut!

Idag har jag iallafall budat hem en super snygg klänning från tradera för bara 91 kr. Den kommer jag använda flitigt i sommar verkligen! Visar upp den när jag får hem den.

Imorgon hoppas jag på att det blir en kort dag då jag nästan är helt klar i skolan så hoppas på att kunna åka hem och sola några timmar innan jag, Linda och Sara åker till Örebro på ett hälso event. Skojjsigt!

Nu ska jag fortsätta försöka lägga in mina bilder och sura.
Puss


Min fina lilla pärla!


Glad Sanna innan dansen!


-2012-05-13

Haloo!
Hur har eran helg vart?
Min har vart super härlig.
I fredags var jag som sagt hos Nickan och vi hade en mysig filmkväll med spicy hot och massa onyttigheter hihi och lite american pie, fy fan vilken underbar film. Enligt mig var det den bästa av dom alla!
Kom hem strax innan 2 och på natten kollade jag lite på big brother och desperate och sen låg jag och läste lite så skönt att kunna vara uppe länge och inte behöva gå upp tidigt liksom!
Igår var jag i stallet ett tag och sen åkte jag och erik hem till pappa och var där hela kvällen åt massa gott och kollade på hockey eller ah satt lite med telefonen och sen läste jag lite (kan inte släppa min underbara bok!!!) och sen åkte vi hem och kollade på fråga olle dokumentären haha ny tradition att kolla varje lördag?!..

Och idag har vi bara slappat, låg ute i några timmar och sola och sen nu ska vi strax iväg och träna 1 timmes pass och sedan ca 1 timmes gym.

Imorgon är det vernisage med skolan så det blir trevligt och imorgon har vi dansträning, yey ska bli så himla kul!!




-2012-05-10

haloo
Det blev ett träningspass igår också hihi, det var så himla roligt!
Och idag blev det ett ridpass på 45 min hårdpass, stackarn var helt slut hihi. Jag med dessutom! Så idag hade jag vilodag och körde bara ridning. Och imorn blir det cykling på träningscykel samt styrka.
Annars har jag lekt hemmafru i några dagar, hm.. det kanske vore något för mig?
Gillade det iallafall, har lagat två helt nya rätter på två dagar som faktiskt enligt mig var as gott!
Så vad ska ni göra i helgen då?
Imorn ska jag iallafall ner på stan ett tag med Jossan innan jag åker hem och tränar och vilar lite innan jag åker hem till nickan och har myskväll.
Och på lördag så ska jag till stallet ett tag och sen till pappa med erik, mysigt!

Lägger upp bilder dagligen på min instagram, följ mig där. sannapalmlof






-2012-05-09

De senaste dagarna har jag ägnat all min tid åt skolan, vara hemma fru och träning, kul att kunna skriva träning också haha, jag är så stolt över mig själv!
I söndags sprang jag 20 - 30 min gymade i 45, och sprang hem igen 20 - 30 min.
I måndags körde jag ett gympa pass 60 min, och sen red efter det i 30 min.
I tisdags körde jag även då ett gympa pass, 60 min.
Och sen blir det förhoppningsvis ett pass ikväll också om vi hinner!
Och det är så kul, och jag har konstant träningsverk så jag känner verkligen att jag har motionerat!

Imorse hade jag nationella i engelska och det var helt sinnessjukt svårt, fy tusan!
och det är massor i skolan nu, som t.ex igår satt jag kvar i skolan 2 timmar efter att jag hade slutat, roligt!

Efter skolan idag ska vi prata lite idéer till dansen med James, och sen ska jag åka hem till erik och vila lite innan träningen och matlagning haha.



-Bilder från fotograferingen i lördags!

Här kommer några bilder från i lördags!











-Lite planering

Godmorgon!
Har ni sovit gott? Det har jag iallafall gjort, sov som en stock och trodde det var ett skämt när klockan ringde... :(
Blev även lite sen till skolan men men sånt händer hehe.
Nu på morgonen här i skolan har vi inte gjort mycket alls så jag, Niklas och Linda har setat och pratat lite och vi diskutera lite om när jag ska åka till Gran Canaria. Och det är massor jag inte har tänkt på..
Som typ internet, om det inte finns wifi där jag bor måste jag skaffa internet och jag kan ju inte direkt köpa från t.ex tele2 härifrån det blir ju svindyrt så då får jag skaffa nått där och sen även skaffa ett kontantkort till telefonen med ett spanskt kontantkort men min telefon är låst till tele2 i ett år till... Så då måste jag skaffa en ny telefon?? Eller låsa upp min och hur tusan gör man det? :(
Haha massa frågor och funderingar verkligen..

Nu har jag håltimme i några timmar så jag tänkte redigera lite bilder från i lördags!

Juste jag tänkte fråga igen, jag vill byta blogg, då jag ej kan mobil blogga härifrån, lite drygt?! Så min fråga är har ni nån "bloggsida" som ni kan rekomendera, där jag kan mobilblogga och även flytta över hela mitt innehåll till den bloggen?


-lugn och skön söndag!

Som ni kanske vet så gillar jag inte alls söndagar.. men idag har det inte vart så dumt endå. jag sov ut imorse och sov väldigt skönt förutom mina crazy drömmar. men men. sen efter frukosten drog jag och erik ut och sprang. Vi sprang till rocklunda och sen gymma vi i ca 45 min på ute gymmet. det var första gången jag var där och det var rätt najs. sen sprang vi hem. sen har jag även hunnit med att plugga och bara tagut det lugnt. Nu ska jag sova så jag orkar upp i morn har np. Godnatt

-Mysig fotodag!

Heej!
Imorse när jag vaknade så låg jag kvar i sängen, och vet vi vad jag gjorde? jo, jag låg och pluggade teori yey haha.. Så idag har jag lärt mig några nya vägskyltar..godiie.
Sen efter lunch så kom Erik och hämtade upp mig så åkte vi till Strömsholm och skulle fota, det var inte direkt super väder men det var endå as bra väder för att fota! Vi klara oss undan regnet som tur var.
Vi har fått super fina bilder idag så jag kommer göra ett inlägg med "fotografSanna" bilder och ett med "modellSanna" bilder haha fint.. men så får det bli.
Efter vi hade fotat var vi och fikade på världens mysigaste fik.. och sen åkte vi vidare för att fota lite till fast denna gång på Björnön och där blåste det som om det var en orkan påväg.. helt sinnessjukt vad det blåste så det blev några härliga bilder därifrån också haha. ;)

Igår kväll var jag ute med Ida, Johanna, Madde och Isabel. Det var skit trevligt med trevligt folk och goda drinkar!

Nu ska jag strax hem till erik , och han har lovat mg att jag får välja film idag. Och kan ni gissa vad det blir? SATC 2 of course! Haha stackarn..


Gårdagens shopping,

-foundation
-puder
-concealer
-3 nagellack
-foundation borste
-Mobilskal
-Ansiktskräm


en trött sanna igår natt.
Här ser ni även mitt nya skal lite bättre till min mobil, så gulligt! ♥

Mina nya fina naglar jag gjorde i morse ♥

Sneakpeak från dagens fotografering

haha sjukt vad det blåste!


-2012-05-04

Godmorgon!
Nu har jag precis skrivit klart nationella i engelska B, och det enda jag kan säga är att det var så fruktansvärt svårt, helt sjukt! Men fick ihop några sidor iallafall så får hoppas jag blir godkänd iallafall..

Men som ni ser så har jag inte bloggat på ett tag och jag har verkligen inte orkat. Som ni säkert har sett så somnade vår fina hund Texas in i torsdags förra veckan och det gör så ont i hjärtat jag saknar honom så himla mycket. Det känns så konstigt att komma hem och inte ha en glad hund som möter upp mig vid dörren eller kommer och säger godmorgon varje morgon.
Det är helt enkelt otroligt tomt!

Nu ska jag fortsätta i skolan, men jag ska försöka börja blogga som vanligt igen!
Ha en bra dag så länge.

Puss och kram



Förresten!
Ni som har instagram får gärna följa mig där, uppdaterar med lite mer bilder där och så om dagarna!

sannapalmlof


RSS 2.0