-1 månad

En månad idag med min underbara Erik!
Du får mig att må så otroligt bra, det går inte att beskriva.
Du är helt fantastisk,
jag älskar dig<3


2009/11-27

-God jul!

hihi klockan är ju över 12, så nu äre JULAFTON! :D
Hur ska ni fira jul?
Själv så är jag hos mammsen på dagen och sen på kvällen åker jag till pappa! Och på morgonen ska jag träffa Erik :) 

Det här blev ett väldigt kort inlägg, men jag ska nog gå och lägga mig nu, är otroligt trött. Jag ville bara önska er en god jul!



va fiin man kan va med massa glitter huh? :):):)


-imorgon äre imorron

fattar ni? kolla alltså imorgon kan man säga att julafton är imorgon, haha lite komplicerat men sant ju?!
jaja iallafall, fan shit de är julafton snart ju! :D:D

o jag måste ju bara säga att de är sjukt otroligt skönt med lov! Liksom kunna sova typ hur länge som helst, är inte de underbart? Idag så har jag haft lite julledigt från stallet haha, så jag har varit med baby på vkc och slagits, äntligen äntligen har vi fått ut våra aggrisioner på varandra!! ne hahah jag skojja bara! :)<3 Nej men vi brottades och tränade sparkar och grejer ;P Sen har vi bara tagit de lugnt på kvällen och vi drack glögg och så, eller jag drack glögg..... som jag trodde va glögg........ men men haha!
Imorgon ska jag åka hem till Josefine, som kom hem från Thailand igår, och som även har flyttat, så de ska bli super spännande.


<3<3





Damn it... jag saknar dig kompis!

You always used to say
I should be thankful for everyday
Heaven knows what the future holds
Or at least how the story goes
But I never believed them till now
I know I'll see you again, I'm sure
No, it's not selfish to ask for more


-radioreklam

Halloo!
åhå jag skrev värsta inlägget igår och sen så försvann det bara? Så jag orkade inte skiva om det igen tyvärr.
Men men, iallafall både igår och idag har vi haft ljud på medieproduktionen och just nu håller vi på med att göra 4 olika radioreklamer men dom ska handla om samma produkt. Det ska vara  30 sek, 20 sek, 10 sek och 30 sek igen, förmodligen kommer dom att hamna på youtube tyckte jag dom sa... så länkar kanske dit sen när dom kommer upp där :)

Men shit hörrni va myket snö det är ute?! Det är helt sjukt ju, men så otroligt mysigt med snö :)

Annars idag så har jag varit i skolan ett tag och sen åkte jag till stallet, var ute och red i ett iskallt ridhus med en halvgalen häst hehe.

Beso

/

haha fint med micken i ögat och allt!


-<3



Du är underbar!


-P is for party

åh haft än otrolgit underbar helg!
Den började med i fredags så kom Erik till mig på kvällen efter genrepet till lucian i stallet. Det var super trevligt, och vi kollade lite på slutet av idol och yey Erik vann!
På lördagen så åkte vi ner på stan och gick i massa affärer och helt plötsligt när vi står inne på gina och jag provar en massa kläder så börjar brandlarmet helt plötsligt tjuta och jag får panik och typ sliter av mig de jag prova och fort fort på med mina kläder haha och alla utanför typ ba: alla måste ut nu, skynda er !!
shit jag fick panik alltså haha. Sen efter stan åkte jag till stallet, vi hade våran lucia show och jag var pepparkaka hihi! Otroligt kallt var det, men super kul! Och på kvällen åkte jag hem till Erik och skulle fira hans pappa som fyllde år i fredags, och jävlar va kul de va hihi! Tänkte inte skriva så jätte mycket om de, jag lägger in massa bilder istället :) 
Idag har vi bara tagit det lugnt och på på eftermiddan var mamma och erik med mig och kollade på min dansuppvisning, det gick faktiskt väldigt bra! ;D






hahah






Underbar helg! <3

-inte min dag

Igår var det absolut inte min dag måste jag säga...Det började med att jag försov mig, vaknade kvart i 8 och min buss gick 3 min över 8. Så jag bestämde mig för att ta bussen så jag var i skolan vid 9. Hoppade av bussen vid carlforska och väntade på 10an, och sen kommer det en buss och jag ser klart och tydligt att det står "10 Wenströmska" så jag hoppar på och sätter mig. Men bussen kör inte ut på e18 utan fortsätter mot Rocklunda, då börjar jag fatta att det är nått som är fel... hahah först tänkte jag gå fram till busschaffören och ba: ehm.. ursäkta du kör lite fel hörru? haha men det gjorde jag då inte :)  Så jag hoppade av vid Rocklunda och när jag hade hoppat av såg jag att det inte alls stog 10 på bussen utan 19 hahah är man helt lost eller vad? Så jag skyndade mig tillbaka till Carlforska men missade precis bussen, och då blev jag så irriterad att jag bestämde mig för att gå till skolan hehe.... ehm.. kom fram vid ungefär 10 :):)
Men men.. iallafall sen efter skolan åkte jag hem ett litet tag och sen åkte jag ner på stan och träffade erik och vi gick runt och kollade i massa affärer, super mysigt :) 

Just nu sitter jag och bara väntar att jag ska åka till skolan... -.- Usch lång och tråkig dag... slutar 4!
Men efter skolan ska jag förmodligen åka och rida och sen träffa Erik :) <3




-mysig dag

Så otroligt skönt med sovmorgon, började 11:40 imorse, sen hade vi bara två lektioner eftersom att den sista så fick vi jobba hemma på om vi ville så de gjorde jag, så jag slutade 14:10 och när vi hade slutat så skyndade jag och eliana oss till bussen så vi hann med den som gick kvart över. Och shit vi hann hörrni! När jag hade hoppat av bussen vid carlforska för att byta buss så gick jag och satte mig vid busshållsplatsen, och gissa vem som kommer gående mot busshållsplatsen? Jo Erik hihi :) Vi åkte hem till mig och han hjälpte mig att plugga, sen åkte vi till honom och åt, riktigt trevligt :)  ehm.. jag var lite övertrött och skrattade åt typ exakt allt, ojoj hade otroligt kul iallafall! ;P <3
ne men nu ska jag sova, börjar tidigt imorron :(


Beso
/


-tuna park

I lördags kom Erik och hans mamma och hämtade mig vid typ kvart över 10. Vi skulle till Tunapark, vi gick där ungefär hela dagen, och det var super trevligt! :) Vi gick i massa massa affärer och jag hittade MASSOR med skor, alltså jag blev helt kär! Seriöst om jag var miljonär så skulle jag köpa en hel jävla sko affär, jag älskar skor de är det bästa som finns!
Men men.. vi var hemma vid kanske halv 5 eller något.. och då åkte vi hem till mig, och sen träffade vi jossan ett tag, fan är så avundsjuk på henne, just nu sitter hon på arlanda och om nån timme åker hon till thailand i två underbara veckor! På kvällen åkte vi till erik och jag sov där, super mysigt, idag har vi inte gjort så mycket kollat på the grudge haha ;D  Sen vid 5 åkte jag till stallet.


I´m in love

<3


Beso
/


-Backstreets back alright!

I fredags åkte jag, Nickan, mamma och Nickans mamma upp till stockholm för att se Backstreet boys!
Och de blev samma grej som förra gången.... shit jag visste inte vart jag skulle ta vägen, mina ben blev helt skakiga och ja jävlar tårarna var inte långt borta heller..... haha. Introt var verkligen helt sjukt bra tycker jag, de var typ en storbildsskärm som började räkna ner från tio, typ: 10..9..8.. "please stand up"..7..6"please put your camera phones in the air"..5..4.."please make some noice"..2..1.. och sen fick man se dom på storbildsskärmen typ som en presentation, och sen hoppade dom fram genom den där skärmen, shit jag doooog på riktigt det var helt sjukt! Dom sjöng en massa massa underbara låtar. ååh hihih... längtar som tusan tills dom kommer hit igen.. I can´t wait!



September var förband

<3


Väntade på att nickans pappa skulle hämta oss

haha i bilen påväg hem

hehe jag hoppade över att lägga ut dom galnaste bilderna.....

Beso
/


RSS 2.0