-Grattis Magda!

Idag fyller min bästa vän Magda år, 17 hela år heheh.. Och vad betyder det? Jo att om ett år åker vi utomlands heeelt själva, faaast först har vi ju våran underbara Thailand resa framför oss.
Idag så har jag iallafall spenderat min dag i stallet ett tag på dagen och sen på kvällen åkte jag hem till Magda. Där var även Josefine, Victoria, Alex, Linn, Elin och Deni haha! Vi hade det riktigt trevligt och satt och pratade och skrattade sjukt mycket och sen så sjöng vi en massa singstar hehe, och lät det vackert? Nee det kan jag inte direkt påstå, vi skrek typ mer än att sjunga :) Det var trevligt hehe.. Och såfort Victoria har skickat korten till mig så lägger jag ut några här :) Min kamera hade inge batteri tyvärr så de blev inga kort hehe..


Puss /

-Underbar kväll!

Jag tänkte att jag skulle ta och skriva om min lördagskväll som jag tillbringade hemma hos Nicole tillsammans Nathalie, Magda, Jossan och självklart Nicole också :) Jag och Nathalie kom till Nickan på eftermidagen och började fixa oss och sen åkte vi ner på stan och skulle till Strike för att bowla, det var riktigt kul! Jossan vann såklart, och jag kom självklart sist hehe... Men jag var glad endå ;D Sen åkte vi alla hem till Nickan och lagade mat och var allmänt knasiga så som bara vi kan typ heheh, och jag måste bara säga att det var typ den sjukaste kvällen jag har vart med om, vi hade så himla kul verkligen! Jag, Magda och Jossan stack runt halv 12 nångång :)
Tänkte lägga in några kort, men bara dom som är någorlunda normala heheh.. :)












Heheh.. tyvärr så kan jag bara lägga in dom här korten, dom andra var helt galna :)

Puss /

-slutat tidigt

Idag så slutade jag väldigt tidigt i skolan, slutade typ 11 för att jag inte hade något att göra på musiken och sen så ska man träna på en dans på idrotten men det kan man göra hemma, så nu sitter jag här och väntar på att Magda ska höra av sig, för vi ska åka ner på stan. Jag måste hitta en present till Nickan :) Hon fyller inte år än på ett tag hehe, men hon ska ha sin fest nu istället för i april. Eftersom att jag och Magda är i Thailand då och hon och Nathalie kanske ska utomlands dom också. Så då tyckte hon att det passade bra att ha sin fest nu i februari.
Nu måste jag snart iväg till bussen,
hörs sen!
Puss och kram
/


-*

I'm sinking in the sand , And I can't barely stand
I try to be patient, but I'm hurting deep inside
I'm lost in this dream

I'm scared of lonely
And I'm scared of being the only
Shadow I see along the wall
And I'm scared of the only heartbeat
I hear a beating is my own
And I'm scared of being alone
I can't seem to breath when I am lost

.....
/

-sjuuuk

Hejhej!
Imorse när jag vaknade så hade jag riktigt ont i halsen och jag fick inte fram ett ord! Så det var bäst att vara hemma och ta det lugnt idag, det var riktigt skönt faktiskt sov ungefär hela dagen men har endå hunnit plugga ganska mycket. Men jag ska till skolan imorgon iallafall hehe. På dan så kollade jag på 'mamma mia' den är ju så otroligt bra alltså! Och sen började jag längta så otroligt mycket efter att åka utomlands, meeen då kom jag på att det faktiskt bara är 7 veckor och 5 dagar tills vi åker till Thailand! yeeey :D Nyss satt jag och kollade en massa hotell och sånt mysigt och sen kollade jag på kort från när vi var i Thailand :)
Ne men nu ska jag försöka ta och sova lite!
Puss och kram
/


-YES

GUESSS WHAT?!!!!!
Bokat och klart japp det är det!
Den 7e april bär det av till älskade Thailand i två veckor.
Och vems förtjänst är det? Heheheheh jo jag fixade de faktiskt,
först skulle vi inte ens komma iväg eller jo dit kom vi men inte hem, lagom trevligt va. Så ringde jag dit och frågade datum efter datum men det såg hopplöst ut, men sen berättade han att det fanns ett annat plan som vi kunde åka med och då fanns det platser hem också, så jag sa att pappa skulle ringa upp. Och i 1 timme gick jag runt i köket och väntade och väntade det var för fan det nervösaste jag har vart med om hehehe... Sen när pappa väl ringde och berättade den underbara nyheten så hade magda också precis fått reda på det och min mobil ringde, så jag sa till pappa att jag skulle ringa upp honom.. Och jag och magda hann knappt säga hej innan vi båda skrek rakt u: IIIIIIIIIIIIIIH VI SKA TILL THAILAAAAAAAAND!!!!!!!!!
Hahaha och så kom det några små glädjetårar också hehehe :') Åh det är helt underbart alltså!
Fast tyvärr så flyger vi inte direkt till Thailand den här gången utan vi måste mellanlanda i Wien..men det var inte så lång tid.. Fast hemresan kommer ta 20 timmar sammanlagt pga att vi mellanlandar i Wien.
Men åååh det är helt sjukt jag kan inte fatta det!


Jag älskar dig vännen! <3


Puss /

-Nick Carter

Jag såg precis en video på msn.se om Nick Carter.
I den videon berättade dom om att Nick har en hjärtsjukdom det är en muskel i hjärtat som gör så att blodet inte pumpar runt det ordentligt, och den videon var från när han hade sin födelsedags fest den 28 Jan, och dom berättade att den kunde ha slutat riktigt illa..
Hans doktor har sagt åt honom att han måste sluta dricka så mycket alkohol och sånt..
Jag hoppas verkligen att han gör något åt det,
han är min största idol verkligen, okej kanske inte världens bästa förebild direkt, men han har alltid varit min största idol!




puss
/

-helt lost hehehehe..

Heheh idag när jag var påväg till stallet så kom jag på att jag hade glömt min mobil hemma, och jag är som många andra, riktigt beroende av min telefon, så jag gick runt och tänkte på om någon hade ringt eller om jag hade fått något sms hehe,, hela tiden också haha.. Men när jag kom hem så visade det sig att jag bara hade fått ett sms, och det var från pappsen hehe, så det var ju bra att jag inte hade missat nått ;D Hehe jag är verkligen totalt lost utan min mobil. Men iallafall så var jag och lollo ute och red en jätte mysig väg, den var helt lagom lång och typ liksom både som inne i skogen men endå inte. Sen var jag ute och red i paddocken ett tag, och det gick så jävla bra alltså, det var riktigt skoj :)



Finaste hästen!


Puss!
/

-äntligen

Nu har jag äntligen skrivit klart min SO uppgift som jag har hållt på med i evigheter känns det som hehe.. Skulle skriva om Franska revolutionen och ja det var ganska intressant, men det var så otroligt mycket och tog väldigt lång tid och det tycker jag är lite jobbigt hehe. Jag blev iallafall nöjd med det, hoppas min lärare också blir de heheh!

Måste bara tipsa om en riktigt bra låt, Leona Lewis - I will be den är riktigt fin!
Och kolla videon till den, jag blev helt galet kär i hennes kläder alltså, det var helt enkla kläder egentligen ett par svarta byxor, en vit tunika, och en kort svart kavaj typ, sen de allra coolaste var nog hennes svarta vantar, ni vet såna här som inte har några fingrar typ..
Heheh ska kolla om jag hittar någon bild,,
Och en grej till, det roligaste av allt var att jag precis insåg att jag hade den på datorn men alrdig har lyssnat på den haha!



Nu ska jag nog faktiskt sova så jag orkar upp imorgon! :)

Puss på er!
/

-040209

Imorgon har vi nationella prov igen, fan va drygt alltså haha.
I tisdags när vi hade prov så hade tydligen våran lärare sagt fel tid till oss, han sa att vi började 9 men vi hade tydligen börjat 8:40, så hela klassen hade kommit försent och dom andra fick sitta och vänta, vadå lyckat?
Annars idag så har jag inte gjort så mycket alls, förutom att jag har insett att jag har lite kris med kläder alltså, min garderob känns lite empty, eller egentligen inte, det känns bara att det behös lite nytt! haha..
Så, hoppas dom har snygga kläder i Tyskland haha.. :)


Jag saknar den här sommaren alltså, det var den absolut bästa!
Du är den absolut bästa, och du vet att jag finns här för dig
lika mycket som jag vet att du finns här för mig.
Jag älskar dig vännen! <3


/

-030209

Hola (:
Jag måste börja försöka lägga mig tidigare, okej jag lägger mig inte värsta sent
men tydligen för sent för att jag ska orka. Jag är som en zombie på morgonen ( det är säkert alla) men endå, och sen såfort jag sätter mig i soffan eller någonting på eftermiddagarna så håller jag på och somnar direkt. Men idag har faktiskt varit värst. Vi hade musik idag, och jag typ stog upp och så helt plötsligt började allt snurra ( exakt samma grejj som hände på Sp konserten) och jag tog tag i väggen för det kändes som om jag skulle ramla ihop när som helst typ, och sen sa jag till nickan jag ba: Shit nickan jag höll på att svimma?! :o, och precis efter att jag hade sagt det så typ blev hon helt suddig eller ah ni fattar det blev helt 'oskarpt' typ, jätte läskigt :S Vet inte vad det var för fel, men jag ska försöka gå och lägga mig tidigare iallafall och se om det blir bättre :)
Jag har haft väldigt svårt att somna på kvällarna nu ett tag, pga av en sak
men nu har jag börjat sova med en lampa tänd iallafall, så vi får se hur det funkar! :)


Hur har eran dag varit? :)
och en sak till,
Nån som har nå bra låttips?



Puss /

-Helgen

Det har varit en riktigt mys helg, men jag har varit riktigt dålig på att skriva hehe,
Men iallafall..
I fredags så åkte jag hem till Magda ett tag och vi bara satt och pratade och åt jätte goda nudlar,
så otroligt skönt att kunna prata ut massor, men jag var itne där så länge för sen skulle jag gå och hämta farmor och vi skulle gå och äta, det var riktigt mysigt. Det var så länge sen vi var ute och åt. Sen så gick jag till Josefine och hennes syster och vi satt och kollade på Let´s dance och åt chips och pratade och skrattade. Sen så fixade vi en ny design till både mig och Josefine, riktigt fina blev dom tycker jag. Vad tycker ni? Sen när klockan blev runt halv 12 så gick jag och Josefine hem till henne och drack te och sånt mys och väntade på att simon skulle komma dit, och vid ungefär 1 så kom han dit och dom följde med mig en bit hem! :)

I  lördags så bar det av tidigt tidigt till strömsholm, och vi är så otroligt duktiga att ingen hittade dit, så vi kom försent så klart. Vi skulle på DUS möte, det var helt okej, men ibland var det lite långtråkigt, vi gjorde en massa gruppövningar och skulle prata massor om hur man fick en bra ungdomssektion, och massa aktiviteter och sånt! Men sen när vi åkte hem så åkte vi förbi en massa stall, och ett stall stog det en brun häst som nästan fick mitt hjärta att stanna för en sekund, han var så otroligt lik Bruno, samma bruna färg, samma tecken i ansiktet, det enda som skillde hästarna åt var att den här hade högre strumpor än vad Bruno har.
När vi kom hem var det nästan bara att börja fixa sig och sen kila iväg till Rocklunda och gå på stora årsmötet, och sen gå och äta, det var riktigt trevligt! Efter maten så var det en kille som sjöng och spelade gitarr, riktigt duktig var han! Och jag, Becca och Ankan kom på att vi också ville sjunga haha, så vi gick fram till killen och vi skulle sjunga 'Du är så' Ni vet den där, Du är så yeah yeah wow wow, den där jätte gamla låten, hahah så otroligt kul det var alltså! Sen drog vi upp Madde och började dansa haha, och ja, vad kan jag säga, en riktigt rolig kväll, det behövde jag verkligen känner jag!

Och idag så väckte pappa mig kvart i 5, och ni undrar säkert vafan jag gjorde uppe kvart i 5, hehe jo, vi skulle åka till arlanda och hämta nån kompis till dom. men vi var hemma igen vid 8 så jag gick och la mig och somnade så fort jag la ner huvudet på kudden haha, och sov till 12, riktigt skönt :) Sen har jag bara tagit det lugnt och glott tv hela dagen ungefär!



Puss på er!

RSS 2.0