-Everyone tells me I have changed, but the truth is I've just stopped living my life their way...


-jävla kväll haha

Nu va det ett tag sen jag skrev igen, men för ungefär en vecka sen åkte jag och jenny gran canaria runt med bil, det tog en hel dag men var helt sjukt kul! vi va upp i bergen och åkte vi var så högt upp så vi va i jämn höjd med molnen helt galet var det! Och vi bara susa fram på motorvägarna sjukt kul! Och igår var jag, jenny, felicia och krille på palmitos park och det var helt galna shower med delfiner, rov fåglar och papegojor. Massa bilder kommer komma när jag har internet hemma igen. och igår då, ja jag o jenny har haft några hemma kvällar irad så igår tänkte vi passa på att gå ut och de blev ju som de blev. efter en liten incident så var jag så arg så jag skaka o inte visste vart jag skulle ta vägen så jag drog från grabbarna upp till china själv och där blev de ju också lite som de blev ja ni förstår kanske hur de kan gå när man är full o as färbannad. ja så när jag tillslut kände att dw räckte skulle jag gå hem o mötte jenny på chicken kebab ochsatte mig där med henne o jockiboi med hans vänner och där försökte hon lugna mig så vi började skrika på varann o alla trodde vi bråka men de gjorde vi såklart inte och jocke satt där o kolla på oss o h va påväg att hoppa in emellan oss haha sen bestämde jag mog för att gå hem men då gick jag mot nikki istället haha men tillslut tog jag mig hem iaf efter mkt om och men. herregud men jag är fan fortfarande as arg alltså, jävla helvete haha!

-12-12-2012

Halå!
Nu va det ett tag sen jag skrev.
Här är  allt som vanligt, sover, solar, äter, jobbar och festar.Livet leker här! Krille har tydligen blivit spanjor och dansar salsa på china  white och snackar flytande spanska på fyllan haha.
Jobbet går bra, de känns kul nu också så de är skönt!
Nehepp detta blev ett kort ch onödigt inlägg men nu måste jag hoppa in i duschen innan jobbet.
 

-Flyttdag!

Både igår och idag har vi ägnat hela dagen till att flytta, vilket jävla jobb, men nu är vi äntigen på plats. skönt de, so now im back on the other side of the pool. Har dock inte orkat packa upp allt, men de löser sig!
Har nyss vart ute på en mysig fika med elin på café de paris, sjukt bra ställe! Drack dock 2 hot chocolate och de känns nu kan jag säga, fan grädden och mjölken här är inte dens bästa för mig iaf. Men vi har faktiskt hittat en mjölk som är precis som hemma, men tyvärr finns den bara på ett ställe....
Jaja annars så händer inte så mycket just nu har vart sjuk i två dagar så har inte haft så mycket ork till så mycket. Men ikväll är de fest hörde jag?
nästa vecka får jag jobba lite tror jag, skönt de att få lite rutiner igen även om de bara är några dagar :)

-Lo que paso, paso


RSS 2.0