-Helgen

Har haft en underbar helg med Erik!
Har sovit hos honom hela helgen och det har varit super mysigt.
I lördags åkte vi med mamma och ubbe till Stockholm och jag och Erik åkte ner på stan medans mamma och ubbe åkte till Anna och henrik. Vi sprang runt i en massa affärer och frös, det var så otroligt kallt ute!
När klockan började närma sig 5 så tog vi tunnelbanan tillbaka, sen åt vi där och så, riktigt mysigt!
Vid halv 7 tog vi bilen hemåt och åkte hem till världens underbaraste erik. Där satt vi uppe hela natten och spelade guitarhero eheh.... Sämst va man men kul vare :D 
Idag har vi bara slöat hela dagen, så otroligt skönt och inte behöva göra något speciellt, det känns som om jag verkligen behövde en sån här dag då man inte gör någonting alls liksom! :)

I stockholm köpte jag:

Svart prickig t-shirt - Monki
Lila linne med dragkedja - Monki
Skor - Din sko (Dom skorna jag kollade på i E-tuna för ett tag sen, dom var nersatta nu från 600 till 200, så jag passade på att köpa dom! Jag liksom dog när jag såg dom.. på riktigt alltså! )


Dom här skorna ;D
 
Jag älskar dig!


-I skolan

Hallojsan, i fredags tog jag en massa kort i skolan och nu på kvällen så har jag setat och gjort olika redigeringar på några stycken och tänkte lägga ut dom här,
så om ni vill får ni jätte gärna skriva vilken bild och vilken redigering ni gillade bäst, skulle vara jätte kul! :)








Min personliga favorit är bild nummer 2, jag bara älskar redigeringen på den, redigeringen var ganska simpel liksom. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men jag bara älskar den!


-I´m back

Nu är jag så trött på det här
så jag inte vet vart jag ska ta vägen!
I ungefär en vecka har jag gått runt som en
jävla zombie, och inte sett ett dugg
mänsklig ut i överhuvud taget.
Nu känner jag att jag behöver en förändring,
nu ska jag skita i hur jag mår och hur jag känner
för now the old sanna is back againg... hoppas jag




I´m rising








Måste bara skriva att jag är så trött på vissa som kollar min bilddagbok... okej jag vet att jag kan skaffa lösen så ingen kan kolla, men de är så jävla drygt. Och det allra drygaste är när den skaffar lösen så man inte kan kolla tillbaka.... så jävla störande! Puss huh! :):):)


-tufft dygn..

Hejsan!
Jag har nästan precis kommit hem ifrån sjukhuset.
Igår kväll så fick jag jätte ont i magen, där blindtarmen sitter, och vi ringde husläkaren och frågade vad vi skulle göra och dom sa att vi skulle åka till akuten direkt, och jag ringde erik direkt för att berätta och han sa att han ville följa med mig, så vi åkte och hämtade honom och så åkte vi till akuten.
När vi väl kom dit så gick allt jätte fort vi var nästan helt ensamma där så vi fick nästan komma in direkt.
Så efter ett litet tag kom en läkare och undersökte mig och under tiden fick jag ännu mer ont och han tyckte jag skulle ligga kvar där, så urban gick och ringde mamma så packade hon ihop lite grejer fort och tog bilen till sjukhuset och när hon kom så hade jag börjat få riktigt ont och vi skulle gå över till barn kliniken och så sa vi hejdå till urban och erik och vi fortsatte iväg dit bort och när vi kom dit så fick jag lägga mig ner och ta lite prover efter ett tag och så fick jag något som liknade en alvedon, och jag somnade ett litet litet tag men vaknade inge ganska snabbt och vid halv 3 ungefär hade jag så ont så jag visste inte vad jag skulle ta vägen jag försökte gå upp och gå på toa, men jag nästan kröp ifrån toaletten och självklart hade jag med mig sune...
min kära vän som följde mig vart jag än gick och när jag låg i sängen stog han brevid mig och lät så vackert.
Om ni undrar vad jag snackar om så är det droppet jag fick hehe fick släpa runt på en maskin.
Och vid 3 var vi tvugna att ringa en sköterska och hon kom och gav mig morfin och det hjälpte direkt, blev helt yr och somnade nästan direkt.. Sen vaknade jag någon timme senare av att sköterskan kom in igen och jag blev så rädd så jag trodde jag skulle skita ner mig hahah.
Men morfinet hade slutat värka då och jag hade jätte ont igen.. så först tog hon nya prover på mig och sen fick jag en dos morfin till men det hjälpte inte så jag fick ännu en dos... och då måste jag säga att jag verkligen kände mig borta... sen fick jag en alvedon på det också..
Vid 9 kom dom och kände på magen och tog ännu fler prover... shit känns som om jag har förlorat typ hur mycket blod som helst!
Hehe efter det så försökte jag vingla mig iväg med sune och gå på toa igen och shit vad det snurrade och mamma skulle hjälpa mig och jag snackade en massa strunt har ingen aning om vad jag sa förnått faktiskt..
Vid halv 12 kom en rullstol och hämtade mig och jag åkte igenom ungefär hela sjukhuset för att komma till andra änden av sjukhuset och så skulle dom göra ett ultra ljud, det gick bra, dom hittade inte ens blindtarmen hm...? Och sen blev jag lite sur på att doktorn bara lämnade mig där med allt klet på magen och så skulle jag torka upp allt skit.. hm..?
Men men runt halv 1 kom världens underbaraste Erik och hälsade på mig, det gjorde min dag verkligen! Han hade med sig lite söta grejer från honom och Josefine, tack så mycket båda två!
Då hade jag precis fått börja äta igen.. hade inte ätit något på ca 20 timmar..
Vid 4 tror jag så kom pappa och hade med sig en stor ica påse med godis och tidnignar hihih,,, tack pappa!
Både jag och Erik var så trötta på eftermiddagen så vi sov som små björnar heheh!
Pappa åte sen vid 6 någon gång tror jag och sen vid kvart i 7 ungefär åkte Erik hem också, och urban kom vid 7 och då fick vi svar på dom sista proverna och det visade sig att jag hade för mycket vita blodkroppar, men dom skulle skicka iväg det, men dom trodde inte det var någon fara!
Det kom en sista doktor och undersökte mig vid 6 ungefär och han var så tjurig och brydde sig inte överhuvud taget fy fan va sur jag blev alltså!
Efter det fick jag gå runt och gå lite för att känna så det inte blev värre igen, eftersom att jag började få lite ont igen. Det gick bra så då tog dom bort droppet och jag fick åka hem!
Är helt slut just nu, men imorgon får jag sova ut iallafall!


Jag och min älskade vän sune!


Tack erik för att du kom, det betyder verkligen jätte mycket för mig! <3
Te amo! (Ni får ursäkta bilden på mig alltså)




-lost





Feeling so high but looking so low
Caught in the eye of a hurricane
Slowly waving goodbye like a pageant parade
So sick of this town pulling me down
My mother says I should come back home but
Can’t find the way cause the way is gone
So if I pray am I just sending words into outer space
Is there a light
At the end of the road
I’m pushing everyone away
‘Cause I can’t feel this anymore

Have you ever been so lost
Known the way and still so lost


-Till pappa

Pappa jag vet att du läser det här, så tänkte bara skriva hur min vecka ser ut. Eftersom att du kan va lite virrig ibland och t.ex säger på en måndag: Sanna ska du iväg till stallet nu eller? Och svaret blir alltid: Nej pappa, jag är aldrig där på måndagar de harj ag sagt tusen gånger!
Haha so here i goes!

Måndag: Ingenting alls, underbart!
Tisdag: Stall (Rambo) och dans på kvällen
Onsdag: Ridning
Torsdag: Stall, (Clintan och Verona)
Fredag: Stall (Rambo)
Lördag: Ingenting alls
Söndag: Ingenting alls, förutom teori varannan söndag

Så pappa, nu äre bara att kika in här när du blir förvirrad ;D

-ppparty

I lördags drog jag och baby till Ida och Tobbe, sen fick vi stjutts till vallby där partade med gänget från nyår, riktigt trevligt!







<3

-saknar

Jag håller på och smäller av på riktigt alltså, ge mig sol nu! Orkar inte kyla en dag till alltså!
Tänk och åka bort till nått varmt ställe nu...
Vill bara plocka fram solbrillorna och sommarkläder nuuuu!
Tänk er alla varma sommarkvällar... :)
Bara för att jag satt och tänkte på att åka utomlands så började jag kolla på kort från Gran canaria, så jag var bara tvungen och lägga in några.......
hehe!














-


bort bort bort bort, nu.

-träningsverk imorgon kanske?

jag kan tänka mig att jag kommer ha träningsverk imorgon hehe, red 2 h i rad, bytte bara häst i mellan. första lektionen var ett dressyrpass där vi körde sluta, det gick ganska bra, fick honom att flytta sig riktigt fint några gånger så det var bra det! Lektionen efter var ett hoppass, vi hoppade en 3 kombination, det gick super bra, hoppade en ganska seg häst som jag faktiskt fick lite fart på. vi hoppade runt 1 meter, och hon vägrade några gånger i början men sen hoppade hon ett jäkla hopp och vi hamnade lite fel så jag låg typ dubbelvikt på hästryggen hehe såg riktigt fint ut, men vi klarade de iallafall. Sen lyckades jag ju självklart med att göra en grej jag alltid alltid lyckas göra nu dom här senaste typ 3 gångerna jag hoppat, tvärnitat framför hindret och och haft ett litet i believe i can fly moment och landat framför hästens hovar, mmmmm så mysigt :):)

hahah hoppas någon förstår vad jag skrivit, känns som jag bara skrivit en masssa skit



Hahah jag älskar verkligen den här bilden... I believe I can fly.... lalala


-stan med NA :)

Halloj :)
Igår kom älsklingen hit, de va super mysigt. Vi hade en liten tjej kväll haha, baby målade mina naglar faktiskt, och jag måste säga att han var as duktig på det ju! Dom blev super coola, kanske lägger upp en bild på de ikvälleller imorgon :)
Imorse var vi tvugna att gå upp jätte tidigt för han skulle upp och jobba. Tänkte gå och lägga mig igen efter att baby hade åkt, men blev ganska pigg så jag la mig i soffan och väntade på att Nicole skulle höra av sig. Vi bestämde att vi skulle träffas på stan vid 12 ungefär, så ska vi luncha. Ska blu super trevligt, de var så himla längesen verkligen! Så de ska bli jätte kul! :)

Ne nu måste jag springa och fixa mig, annars hinner jag aldrig ner på stan :)



Beso
/


-underbara skåne!

Nu är jag hemma igen efter några underbara dagar i skåne med älsklingen och hans familj!
Det har varit super trevligt och jätte mysigt.
Vi har hälsat på hans söta morfar :)
Sen gått lite på stan och åkt runt lite.
Ååååh det är så himla fint i skåne alltså! :)
Vi har haft jätte kul.
Juste vi var på bio en kväll också, såg Avatar, den var faktiskt mycket bättre än jag trodde, Erik blev helt kär i den iallafall ;)
Inatt låg jag och skrattade mig igenom den större delen av natten medans baby låg och sov, lite för bra kanske? :)  men tyvärr kändes de ganska mycket på morgonen när man skulle upp typ 8.. Ville inte upp alls alltså,. Men men jag sov i bilen sen istället!

Tack för en underbar resa älskling jag har haft det underbart! <3


trött och fin..... yeeeeah!

hahah älskar bilden! I´m dead.... typ


<3








babys dröm bil <3




Jag älskar dig! <3


-?

If today was your last day
And tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last?
Leave no stone unturned, leave your fears behind
And try to take the path less traveled by
That first step you take is the longest stride

Leave old pictures in the past?


-ursäkta!

Ville bara be om ursäkt om bilderna från nyår var opassande?
Fick lite klagomål.
Så förlåt!


-Igår slog vi klackarna i taket..... maybe a little to much...

Först så vill jag bara önska er alla ett gott nytt år!
Gjorde ni något skoj på nyår då?
Jag firade nyårsafton tillsammans med min älskling och några kompisar.
Vid 6 ungefär åkte jag till Erik och vi åt med hans familj, super mysigt!
Sen drog vi till pettersberg där Ida mötte upp oss och vi drog till någon fest där var vi bara ett litet tag sen drog vi vidare till Vallby på en annan fest, as kul va det. Super trevliga människor och så.
Vid halv 12 fick vi skjutts ner på stan och var där lite innan 12. Sjukt mycket folk och smällare och grejer. Det var skit kallt men trevligt.
Sen på kvällen tog jag och baby bussen hem och jag sov hos honom <3


heheh... puss..



Jag älskar dig <3


hahah i have no idea.....





Hoopas ni hade en super nyårsafton! Jag hade as kul :)

RSS 2.0