-<3

Den här helgen har varit super mysig!
Jag har varit med erik hela helgen, i fredags tog vi bara det lugnt
och i lördags var i på stan med jossan, riktigt trevligt! Sen var vi hos honom ett tag och sen smsa magda och fråga om vi ville komma på fest och de ville vi, så vi drog dit och trevligt var det iallafall! :)
I söndags hade jag teori som vanligt och när jag kom hem åkte jag direkt till ut och skulle rida Clintan, det gick super bra men han var väldigt rädd för allt igår så det var bara att hålla i sig hehe, och sen när jag kom hem därifrån åkte jag och mötte erik och vi åkte till stallet, det var lucia träning hehe..
Efter det åkte vi hem till honom och tog de lugnt :)
Idag på dansen så hade vi fotografering och fixade de sista inför showen :) Super kul!
Sen kom erik hit ett tag :)

Magda tog ett kort på oss i lördags, och om ni undrar vad jag har i ansiktet så är de en massa stjärnor som erik hade suttit dit hahah!


-svininfluensa sprutan

I måndags tog jag svininfluensa sprutan..På dagen hade jag inte alls ont men på kvällen när jag skulle sova då.. shit sov inte mycket, vaknade typ varannan timme av att jag la mig på den armen.. Men men nu har jag ju iallafall tagit den och det känns bra de iallafall :) Men det drygaste är att man blir så seg av den, mitt huvud har exploderat i typ 2 dagar nu och har varit yr och illamående och haft feber till och från..
Äh nu ska jag inte klaga mer haha!

Nu ska jag faktiskt ta och gå och lägga mig, börjar äckligt tidigt imorgon.... 8:15.....



Beso
/

-


<3

-221109

Hörrni, när jag skriver datumet som rublik, är det någon som vet om jag skriver rätt, eller om det ska vara året först? Hahah jag är helt trög på riktigt alltså...

Men men i helgen, i fredags så sov jag hos Josefine, vi var ensamma hemma så det var lite små läskigt faktiskt, jag är väldigt mörkrädd av mig så ja, jag tyckte jag såg eller hörde grejer hela tiden hehe. Annars på kvällen så hade vi jätte trevligt mycket skratt och prat :)
I går så var jag och hälsade på armando, det var jätte skoj, så otroligt länge sen verkligen :(
Kom hem vid 1 ungefär och jäklar va trött jag var!
Annars idag så har jag varit hos henry ett tag och bara tog de lugnt, sen åkte jag till stallet ett tag på kvällen :)




Beso
/


-doktor besöket

Jag lovade ju att berätta om hur det gick när jag var hos doktorn i onsdags.
Och jag kan ju säga direkt att jag var så nervös (hela dagen!) kunde knappt äta något. hehe men iallafall det gick bra!
Som många av er vet så är jag OTROOOLIGT känslig med mina öron, ingen får röra dom, gör nån det så får jag panik direkt, ungefär så är det. Och ja vi kom dit, och satt i väntrummet och väntade och tillslut kom doktorn och hon hade med sig en praktikant från usa, och hon berättade att hon skulle vara med och kolla. Och jag tänkte direkt ah men klockrent, rätt patient verkligen! Så vi gick in i rummet och det började med att hon skulle kolla i öronen med den där grejen ni vet som typ lyser? Den iallafall och det gick jätte bra, satt helt spänd hela tiden och när det var klart var jag helt lättad att jag hade klarat det så bra och SEN frågar hon den där praktikanten om hon ville kolla och det ville hon, hon frågade INTE mig om det ens var okej?! Och jag blev rikigt irriterad för jag ville ju knappast göra det igen, men men hon skulle kolla iallafall och jag slår vad om att hon aldrig hade gjort det där förut för när hon väl skulle kolla så tryckte hon in de är grejen i örat och tryckte ner den i typ nedre kanten av örat och det gjorde skit ont så jag ba: aj!
Så tog hon bort den och gjorde samma sak igen och då jag ba: Men aj det gör ju för fan ont!
Så slutade hon, men då fick jag panik haha som jag så lätt får när det gäller sånt här så hon började prata lite om att hon inte skulle behöva spola om jag verkligen inte ville och sånt, men jag gjorde det iallafall, det var inte så farligt som jag trodde faktiskt. Kändes bra iallafall att jag gjorde det :)

Men men vad händer i helgen då?

Idag skulle jag egentligen ha åkt och hälsat på min fina vän armando, men det blev inte så, så någon annan dag blir det! :) Men idag ska jag träffa Josefine iallafall, vi får se vad vi hittar på för skoj.


-hmm...

Jag blir så trött på att alltid ta en massa skit för saker som jag inte ens har jag något fel på.
Det börjar bli ganska tröttsamt att såfort jag gör en sak så får jag bara en massa skit för det.
Och även om man gör ett misstag då och då så lär er att inte trycka ner den personen direkt bara för det, utan lyssna även på vad den personen har att säga.
För ibland finns det faktiskt en bra förklaring.
Jag vet inte hur jag ska göra, ska jag ens fortsätta? Är det värt det?



-skräckis hihihi...

Blev så otroligt besviken idag när vi satt och väntade på att vi äntligen skulle ha foto, så kommer Micke och säger att det har blivit ändrat och vi ska ha det om 6 (!) veckor!! Nu skulle vi ha rörlig bild istället. Men de verkar väldigt intressant de också faktiskt. Idag satt vi och försökte komma på lite idéer och sånt och imorgon bitti börjar vi filma, det blir en skräckfilm, väldigt spännande tycker jag!

Imorgon ska jag som sagt till doktorn,,, och jäääävlar vad jag är nervös!
Berättar imorgon sen hur det gick.


perdón baby
No sé si puedo seguir con esto

Beso
/


15 november

oj oj oj min blogg har varit lite död nu ett tag, jag har verkligen inte haft någon lust att blogga alls verkligen. Har loggat in här flera gånger och varje gång jag har tänkt börja skriva så har jag inte kommit på något att skriva, för jag kan inte direkt påstå att det händer mycket i mitt liv just nu..
Men iallafall!
I helgen har jag mest tagit det lugnt..
I fredags åkte jag hem till Magda och Deni och det var lika trevligt som vanligt, mycket skratt och en jävla god kladdkaka min kära vän Magda hade bakat!
I lördags så gick jag upp rätt tidigt... 12 ungefär (A) Och efter lunch åkte jag och mamma iväg för jag skulle provrida en häst som jag ska börja sköta, väldigt söt och snäll ponny, dock väldigt liten 1.35 bara, men som tur var kändes han inte för liten för mig. Juste jag glömde min mobil hemma på dagen, och jävlar vad lost jag var utan den!! Visste inte vart jag skulle ta vägen haha men jag klarade mig iallafall ;)
På kvällen satt jag hemma med familjen och vi hade jätte mysigt och spelade spel och grejer!
Vid halv 10 - 10 åkte jag och mötte Henry, vi åkte hem till mig sen och det var super trevligt, kollade på film, The others, men jag var så himla trött verkligen,,, såg kanske halva filmen ehehe ehm....
Och idag så har jag inte gjort så mycket faktiskt, åkte till stallet ett tag på morgonen annars har jag bara pluggat, skulle ha åkt tillbaka till stallet på kvällen också men jag mådde inte så bra, lite feber och väldigt hängig usch drygt,,
Nu är de såhär att jag är väldigt trött på lugna helger faktiskt... så nästa helg... nån? fest? nån?
Let´s slå klackarna i taket! ;)

Nu i veckan så ska jag till läkaren på onsdag.. usch, för er som inte visste de så har jag lite problem med mina öron, så ah.. jag lider redan nu :):):):)
Och på måndag alltså om 1 vecka ska jag ta svininfluensa sprutan, är riktigt nervös alltså..
Ska ni ta den?


I love ya<3

(btw, jag lovar att bli bättre på att uppdatera! )

Beso
/


-snöit värre!

Snöstorm idag också, jag håller verkligen på och förfryser när jag är utomhus.
men men idag då..
Jag började 8:15 med idrott, men jag är förskyld så jag skippade den lektionen.
Torsdagar är världens längsta dar ungefär, börjar 8:15 till 16, man är verkligen helt slut när man kommer hem, inte kul!
På kvällen följde jag med min kära pappa och kollade när han spelade innebandy, det var väldans skoj faktiskt,
och sen stjutsade han mig till Nicole och vi satt och pratade en massa och sånt.

 

Why is everything so screwed up?


-

How do I get better,
once I´ve had the best?


-

When I need you the most, then where the hell are you?

(bilden är från i söndags)


RSS 2.0