-en helg med angtrån!

Den här helgen har jag spenderat med min vän nicole (angtrån) hahahah!
I fredags så sov jag hos henne, och Steven och Gehan kom över och kollade på film, men tyävrr hann vi inte kolla klart på hela......
Efter att dom hade dragit så satt jag och nickan och pratade en hel del och sen helt plötsligt insåg vi att klockan var 03:30 och båda höll på att somna till dunkande musik hahah vi hade värsta musiken på och ah fyfan va trötta vi var, men sen vid 4 så ville nickan kolla på en annan film som vi hade hyrt, men det slutade med att vi stängde av efter 15 min för dels så hade jag redan somnat innan vi hann starta filmen och nickan var jätte trött, så lite onödigt att kolla då liksom!
Sen vaknade vi typ vid halv 12 på lördagen tror jag.. och vid 3 åkte jag till stallet för att ha ridskolans dag, det gick bra, ovanligt lite stress faktiskt!
Senare på kvällen så bestämmde vi oss för att åka till marknaden, men fan det var ingen bra idé, sjukt lite folk och ja, inte så kul liksom, så efter ett tag drog vi hem till nickan igen och bara tog det lugnt.
Idag så har ja setat ute och solat, så underbart! Sen åkte vi till Stockholm och hälsade på tobbe! riktigt trevligt :)
Juste, vill ni veta vad vi skulle ha klubborna till?
Jo, jag och nickan hade en liten photoshoot, korten blev bra och så, nu ska dom bara redigeras lite, sen kommer dom upp här i bloggen, ni kan få ett smakprov på ett kort!
Puss
/



fuck, everythin´s a mess

-klippt mig

Halo!
Efter skolan idag så åkte jag och Nickan ner på stan och skulle kolla på avslutningsklänning, men tyvärr så hittade ingen av oss någonting.. så vi måste åka ner nästa vecka igen (:
Men jag var faktiskt och klippte mig, och jag blev riktigt nöjd!
Det syns knappt på längden alls men håret käns ändå så mycket friskare.
Gehan och Jonathan var med oss på stan också, haha när vi sprang runt och letade kläder :)
Sen köpte jag även en mors-dag present till mamma ifrån mig, Robin och Tobbe!
Juste jag och Nickan var till Te boden och köpte färgglada klubbor, vad vi ska göra med dom säger jag inte än, bilder kommer förmodligen att komma upp på lördag! :) surprise!
Haha damn.. mamma kom precis in på mitt rum och skulle säga godnatt, och så ligger hennes present i en påse på min säng, och sen hon ba: nemen åh va är det här för påse? Nått du köpte på stan idag? Och började gå mot den..
Jag ba: NOOOOOOOOO kolla för fan inte hahah! Hon ba: öh.. ahaaa hoppsan ;)
Från ingenstans typ, ett bra låttips!
The Pussycat Dolls - Jai Ho
grym låt.
Puss /


Jag älskar er, ni är bäst brothers! 

-260509

Hola!
Dagen började med att jag och Nickan skulle ut och städa på skolgården.. hm., inte så trevligt så det slutade med att vi satte oss i solen och njöt av det underbara vädret.
Det har ju varit så otroligt varmt idag, åh så underbart.
Haha nej men annars idag så har det väl varit ganska lugnt, har inte gjort något speciellt förutom att koka te i skogen på idrotten, öh inte så normalt.. men bättre det än att ha vanlig idrott ju (:
Efter skolan så åkte jag till min älskade Rambo, och vi var ute med Angelica och Whiskey i skogen och gick, så mysigt, haha fast lilla Rambo blev lite rädd för en papperskorg, och ja dom är ju så himla farliga eller vad säger ni? ;)
Ne men nu ska jag faktiskt gå och kolla på 'P.S I love you' som jag inte hann kolla klart på i söndags.
Puss
/

-Dagens outfit



Kofta - Gina tricot
Linne - Gina tricot
Leggings - Gina tricot
Fransiga gladiator skor  - Belle

Haha värst vad mycket från Gina jag hade på mig idag!

-250509

Hola!
Helgen började med att i fredags så var jag, Nicole, Gehan och Steven på bio, riktigt mysigt, ganska dålig film, men den dög! Vi kollade på the haunting in connecticut Efter det så skulle jag sova hos Steven så runt 1 var vi hemma hos honom och vi tog det bara lugnt och sen efter ett tag kom Jonathan, Brian och Gehan och vi lyssnade på musik och sånt. Det slutade med att vi somnade runt 7, behöver jag säga mer än att dom här pojkarna är helt sjuka haha, liksom vem börjar laga mat 5 på morgonen? Jag var helt sluuut, haha jag sov ca 3 timmar den natten, inte så kul på lördag kvällen sen liksom, sjukt trött. Men iallafall på lördagen så kom Nicole hem till mig och Josefine, Gehan och Steven kom också ett tag. Vi kollade på film och gick och åt o lite sånt. Men vid halv 9 åkte Steven och Gehan. Då gick jag, Josefine och Nicole hem till Josefine och bara tog det lugnt. Anyway, idag så har det varit helt underbart väder!!, åh så underbart! I skolan så fick vi reda på va vi skulle få för betyg i spanskan, och guess om jag är happy? MVG hihih :D Efter skolan åkte jag och Nicole hem och först var vi ute och tog lite kort i det fina vädret :) Sen kollade vi på film, vi kollade på 'Barnhemmet' usch va läskig den var, hahaha uh vi var jätte rädda!
Puss
/

No puedo entender que ya ha habido 4 meses..
Tiden går så himla fort..
:(
M<3






 

-vavavava nej de är inte sant?

ååh.. jag fick precis reda på att Darins konsert i Gävle den 29 maj, är INSTÄLLD!
Jag som verkligen hade sett fram emot den konserten så himla mycket, så usch jag blev verkligen jätte besviken..
Det var sjukt länge sen jag såg honom sist liksom.
Hoppas hoppas hoppas dom ändrar sig och det blir en konsert iallafall!
Puss
/S`


-min gamla mobil är saknad

Som de står i rubriken så är min gamla mobil saknad, till och med så saknad att jag bytte till den nu på kvällen, så jag ska väl ha den imorgon och sen förmodligen byta tillbaka igen. Jag förstår inte riktigt vad som gör mig så fäst vid den mobilen, det bara är så liksom, kanske för att vi har så många minnen tillsammans? Haha va sjukt det låter, de ser ju ut som om jag skriver om en människa eller nått och ba: ah men vi har så många fina minnen tillsammans... haha.
Det har varit en rätt lugn dag idag, har bara tagit det lugnt efter skolan och så. Men jag fick mig en jävla chock i skolan måste jag säga, jag går i korridoren och så helt plöstsligt står Steven ocyh hans kompisar framför mig, ujuj vad jag blev chockad...
Förresten har ni någon favorit låt från melodifestivalen då?
Just nu är min favorit Brinck - Believe again från Danmark,
den är ju för himla bra alltså!
Puss
/

När jag endå snackar om min gamla mobil, kan jag ju faktiskt också ta och lägga in ett gammalt kort från den sommaren jag fick min älskade motorola :)


-fan va hurtig jag är

Jag har vart så otroligt hurtig idag alltså måste jag säga,, jag har cyklat sammanlagt 4 mil idag! Jag är helt sjukt imponerad av mig själv, och då tänker säkert ni varför jag cyklade så otroligt långt. Men det var faktiskt såhär att imorse cyklade jag till stallet och sen hem, och det blir ungefär ½ mil, och sen åkte jag och mamma ner på stan och vi cyklade dit och hem och det blir ca 1 mil, sen så skulle vi vara duktiga och gå ut och cykla så vi cyklade till skultuna och hem och det blir ungefär 2,5 mil, så sammanlagt blir de 4 mil! Helt sjukt! Men jag kan faktiskt erkänna att det inte var helt frid och fröjd att cykla till skultuna för jag klagade otroligt mycket på vägen hem haha, jag hade ont i ryggen och jag hade kramp i benen och det var varmt och jag ville bara hem hahaha jag vet inte allt vad jag sa till mamma! Men men iallafall så när jag och mamma var på stan så köpte jag äntligen en jeans jacka som jag har gått och kollat på ett tag nu, så nu är den min! Och sen köpte jag även ett par gladiator skor fast med fransar, uhuhuuh så underbara! I´m in love typ!
Ska försöka ta ett kort på grejjerna imorgon så får ni se :)
Puss
/

-090514

Hola!
Torsdag idag,, shit imorgon är det fredag, damn va snabbt en vecka går, fast det allra sorgligaste är nog att helgen går dubbelt så fort. Men men, jag är sjukt glad över att det är fredag imorgon, liksom jag bara älskar helgerna, fast det gör nog dom flesta tror jag?
Men vad har jag gjort idag då? Faktiskt inte så mycket alls, var i skolan och sen har jag bara tagit de super lugnt och sånt, det är så himla skönt att bara ta det lugnt en dag tycker jag. Jag försov mig INTE imorse hihi, det känns som om jag försover mig varje torsdag, eller ja nu var det ett tag sen, men när jag väl försov mig så var det alltid på torsdagar som jag vaknade med panik när jag insåg att klockan var way to much. *peppar peppar ta i trä* haha bara för att jag skrev att det var ett tag sen jag försov mig så kommer jag nog lyckas med det imorgon haha, det skulle inte förvåna mig ett dugg faktiskt! Nu på kvällen så har jag fortsatt med att försöka lära mig Lightroom 2.3, det är sjukt kul, och som jag sa igår väldigt enkelt! Men nu ska jag nog faktiskt ta och sova, godnatt!
/


-tävlatävlatävla

hehe nu är det såhär att jag är med och tävlar om ett par shutter shades som lottas ut av Albin!
Jag tycker att dom är så otroligt coola!
Så nu får man väl bara hålla tummarna för att man vinner då ;)

Hörs sen!
Puss
/

-no prov avklarat

puuhh.. säger jag bara, nu är äntligen det där jävla no provet avklarat, som jag har gått och oroat mig för. Jag trodde faktiskt att det skulle vara mycket svårare än vad det var, jag trodde faktiskt att jag skulle behöva hoppa över ungefär varje uppgift, men jag skrev på nästan alla och var den någon som jag var osäker på så chansade jag bara, liksom vad har man att förlora egentligen? ;) Annars idag så var jag och red, det gick väl lite si så där, kan väl bara säga att jag och hästen var både högt och lågt, hehe red en ganska rädd häst och hon blev rädd för lite allt möjligt så helt plötsligt så var både jag och hästen 1 m upp i luften. Hehe, men de gick bra så det var faktiskt kul med lite action på lektionen!
Jag har precis provat Adobes nya photoshop Lightroom 2.3 det var riktigt roligt faktiskt, det var ganska lätt att komma på hur man skulle göra och hitta alla olika prylar, men det svåraste var faktiskt att spara bilden tycker jag, det fanns inte direkt någon knapp som det stog 'spara som' på som det brukar, utan nu fick jag leta mig fram och hittade en knapp som det stog exportera på, och där sparade jag bilden, hm.. krångligt, varför inte bara låta det heta 'spara som' ? heheh!


I don´t know..

Puss
/

-ledig, men stressigt endå

Idag så har det varit studiedag, så det var riktigt skönt att få sova ut imorse, ville absolut inte kliva upp ur sängen när klockan ringde vid 10. Men men var tvungen att ställa klockan för annars hade jag sovit hela dagen, är verkligen helt slut. Men jag har inte direkt tagit de lugnt idag kan jag inte påstå, eller ah, dagen började rätt så lugnt, gick upp vid 10, kollade på Våra bästa år vid halv 11 och sen var det bara att gå ut med hunden, äta lite, fixa sig och sen var det bara att plocka fram dom där jobbiga spanska böckerna inte så speciellt kul, speciellt inte när man är sjukt skoltrött och bara inte orkar, men de är inte långt kvar, men när jag tänker så så får jag lite smått panik då också för då blir jag orolig över att jag inte hinner klart med alla ämnena i tid, men samtidigt så har jag ingen ork att sitta och plugga så mycket, så jag förstår inte riktigt hur jag tänker där alltså. Men sen skyndade jag mig till min underbara Raa, hihi (Rambo) han heter Raa egentligen för er som inte visste det ;), Allt gick super bra där och jag var hemma igen vid 5 och då var det nästan bara att sätta sig i bilen igen och åka vidare till Strömsholm, där vi hade ett möte. Mötet handlade om lite tips och ideér från andra ridklubbar i västmanland. Alltid lika trevligt att träffa alla!
Nu så ska jag ta lite glass och sätta mig framför tvn och kolla lite på O.C, och sen ska jag sova, ska upp rätt så tidigt imorgon, för första lektionen imorgon är ett nationellt prov i no(!) shit usch usch, jag är sjukt nervös för det!


Satt och lekte lite med photoshop igår kväll, men mitt photoshop verkade inte ha en tanke på att vilja samarbeta med mig så resultatet blev väl lite så där, eller vad säger ni?


Puss
/


-what makes me happy?

...jo, kläder, jag blir alltid glad av att shoppa lite nya kläder. Det är helt underbart, jag går alltid omkring med ett extra stort leende på läpparna om jag har ett par kassar med kläder i händerna. Så idag tyckte jag att jag behövde shoppa lite nytt, så jag och min vän Nicole åkte ner på stan efter skolan där vi även mötte upp Josefine,fast tyvärr så kunde hon inte gå med oss så länge för att hennes pojkväns syster fyller år. Så hon skulle dit och fira lite. Men när Jossan hade dragit fortsatte jag och Nickan att springa runt på stan och vi sprang till sko affär efter sko affär, för jag behövde nya skor och tänkte att jag skulle köpa det först så kan jag gå i lugn och ro och kolla på kläder sen! Tillslut hittade jag ett par jätte fina rätt enkla skor på Belle, då fortsatte vi till Gina tricot och där hittade jag MASSOR, men kunde tyvärr inte köpa allt de som jag ville ha, så jag valde ut de som jag ville ha mest, och här har ni de jag shoppade!





Efter stan så kom mina brorsor hit och åt och lite sånt!
Och eftersom att Robin fyllde år igår så åt vi lite tårta också, riktigt gott, och väldigt trevligt!


Puss!
/

-skönt och komma iväg ett tag

Hejsan!
Och förlåt för att jag inte har skrivit på typ 1 vecka, shit tiden går så fort + att jag har haft otroligt mycket i skolan. Men iallafall i helgen så har jag varit i Stockholm, underbart att få komma iväg ett tag måste jag bara säga, jag har bara tagit de lugnt hos min halvsyster och sen har jag även träffat en kompis också, det var sjukt skoj! Imorse tog jag ett tidigt tåg hem till Västerås, tåget gick 09:07 och jag var sjukt trött! När jag var hemma igen så var det bara att skynda sig hem och hämta dans kläderna och skynda sig iväg till konsert huset där vi skulle ha dansuppvisning! Det gick väl sådär att dansa, tappade bort mig rätt så mycket, och jag har även åkt på en riktig förskyldning så jag var inte så himla pigg. Så det var väldigt jobbigt att dansa idag, men det var jätte kul!

Här har ni min dans outfit!
Väldigt rosa haha!

Puss
/

RSS 2.0