-almost like i've disappeared


-Trött?

Fattar inte vad problemet r, varför jag aldrig kan sova?! Blir tokig!!!

-2012-11-22

Halo!
Igår blev det en stessig dag,efter sisådär en hel dag blev mitt hår äntligen som det ska, hur skönt som helst! Tack steffi!!
Jag hann även med att träffa både pappa och magda en snabbis, och på kvällen blev det en mysig middagoch lite annat, min första dag här i sverige kunde inte blivit bättre!
Nu ska jag strax åka till magda igen och sen kommer jossan hit och på kvällen ska jag äta med pappa sen blir det att mysa lite här hemma med mamma och ubbe.
 

-back in sweden!

Nu har jag precis landat på svensk mark efter 3 månader hemifrån. Jag kan inte ens beskriva känslan av att va hemma, sova i min säng och bara va hemma hur underbart som helst! De känns skönt med lite semester och vila upp sig. flygresan gick bra men jag måste bara säga att jag är för fan helt sjuk alltså haha men men det är bra att man kan roa sig själv. om 1 vecka åker jag hem igen saknar redan mina tjejor!

-2012-11-13

Haloo haloo!
Igår blev det en spontan tur till las palmas för lite shopping, härligt härligt Jag köpte ett par nya skor, en väska och underkläder, hur gött som helst.
Jobbet igår.. jadu jag älskar att stå i baren, det är verkligen det jag vill göra. Men herregud alla gäster som beter sig som skit? Va fan är problemet med folk? Och nu gör jag nått som jag i vanliga fall inte gör och det är att stå på mig, för nått jag inte tänker bli här nere är utnyttjad så..
 
Just nu sitter vi och diskuterar kvällens stora problem.. vart tusan ska vi välja att få vår gratis dricka? Både scandic och mtv verkar tävla om vart vi ska hänga, och ger oss erbjudande efter erbjudande.. frågan är vilket vi ska välja?
Jaja ha en bra kväll för det ska jag iaf!
 

-The worlds greatest

Saknaden är så.. jag finner inga ord. Hade gett allt för att få komma hem till en sur hund som är arg för att jag vart borta så länge. Livet är inte alltid rättvist.
Världens finaste texmex!

-Rest of my life

That's somewhere to go but the world is moving slow
I was born for the fast life
I go for broke, a lesson I can't afford
But for what it's worth i'm ready to play for the rest of my life
For the rest of my life
 

-Dagens outfit!

Jahapp efter en hel dag vid poolen var det dags för jobb... Det gick bra, massa fulla pensionärer haha, kul liv!
Efter jobbet blev det en snabbis utgång, kul som vanligt men vi var lite trötta så nu sitter vi hemma istället med varsin dator och är osociala :)
 
Jaja dagens outfit på jobbet var detta idag.
 

-Helg

Igår blev det helg här i spaninen så självklart drog vi ut efter jobbet, alltid mycket folk på torsdagar. Dock slutade vi 3 så vi hann inte gå till våra favvo ställen, men men, vi mötte upp våra vänner på mtv och drog några drinkar i all hast innan dom stängde vid 4 och vi skulle vidare till pacha. Istället för att ta 1 min att gå till pacha blev det närmare 1 timme, med en massa massa stopp på olika ställen hur länge som helst. Och väl inne på pacha var dansgolvet mitt och jennys haha vi är störda!
Efter pacha blev det en toast innan vi gick mot hotellet och där fastnade vi vid poolen ett tag innan vi skulle ha efterfest i en annan lägenhet.
Mycket trevlig kväll!
Imorse vaknade jag och jenny upp på golvet, hm...? hahah
 
Ikväll blir det jobb igen, jobbar från 6 - 3 , i 9 timmar utan en enda rast, jag tycker det är helt sjukt att man ska stå i baren i 9 timmar i sträck... jaja det är väl bara att bita ihop antar jag.
 

-Bio mys!

Igår åkte vi som sagt till telde, men vi råkade ta fel buss och istället för direkt bussen så hamnade vi på en annan som pkte överallt till och med upp i bergen liksom, inte kul, vi satt där helt åksjuka och insåg att vi missade filmen, buss turen tog 1 ½ timme istället för 20 min. När vi väl kom fram så fick vi ta den senare bion istället, så vi gick till mc donalds och åt och sen gick vi runt och kollade fan de kändes som vi hade kommit till världens ände och att vi va på semester eller något. Vi va som sagt på paranormal activity 4 och den var as bra, jösses va rädda vi var! Jag satt och höll för ansiktet och höll för fan på att klösa ut ögonen varje gång jag flög upp typ 1 meter stört!
När filmen var slut ös regnade det så vi sprang ut och visste inte alls vart vi skulle, så vi tog en taxi till närmsta busshållsplats men han släppte av oss där våran buss inte gick, så i panik eftersom vi började jobba snart så visste vi inte alls va vi skulle göra men då kom det en taxi som kunde köra oss hem igen, taxi turen tog typ 30 min och skulle ha kostat mellan 50 - 60 E, medans vi bara behövde betala 25, hur sjysst som helst! Taxi chauffören va hur skön som helst, jag bad honom om att sätta på musik och då satte han på värsta party skivan och höjde volymen till max, gav mig hans jacka för han tyckte det såg ut som att jag frös (vilket jag gjorde) och fråga om vi ville ha cigg och satt och rökte i bilen och allt haha.
Sen var det bara att skynda hem och byta om och springa till jobbet eller ja, springa och springa, taxi vettni! ;)
 

-Sjukt irriterande!

Jag fattar inte att det ska vara så svårt att sova? Är hur trött som helst men endå ligger jag och bara kollar upp i taket. Det är så mycket som snurrar i huvudet, känns som de är problem överallt haha fattar inte?
Förra natten sov jag 3 timmar och har vart vaken sen dess,har inte sovit nått på dagen heller så började jag jobba kl 9 ikväll till kl 3 , och klockan är hur mycket som helst och jag ska upp kl 9 imorn. Och har fullt upp hela dagen, jaja sova får man väl göra när man har tid antar jag?
Så nu får det bli några avsnitt med greys och hoppas på att jag kommer på andra tankar.
 
Kan bjuda på några bilder medans på mig och sara för några veckor sen.
 

-Bio imorn?

Idag gick vi upp tidigt som sagt och la oss vid poolen, och jag fick äntligen bada för första gången på 2 veckor, hur härligt som helst!!!
Dock blev det en sen kväll kl 4 var det födelsedags firande för willy på pacha, kul va det!
Imorn så är planerna att gå på bio, hur kul som helst!Vi tänkte kika på paranormal activity.
så nu sitter vi här och planerar, hur kul som helst!!
 
Nu på kvällskvisten har jag och jenny vart så tjejiga haha, ansiktsmask och pysslat med naglar och grejer, länge sen haha ;)
 
 

-En Veckas semester!

Halo!
Blev väckt nyss av Jenny som kom in till mitt rum och ba: Alltså Sanna hur länge ska du sova?! Du börjar snart vettu. Haha fattar inte hur man kan sova så som jag sover just nu. Men imorn är kl ställd på 11 och då ska vi upp och sola. Och även gå till polisen för tt fixa ett id nummer. Inatt blev det en tidig kväll, gick hem vid 4 och då la jag mig och kollade på greys, och det var så jävla spännande så jag, bullade upp alla mina kuddar, täcke och filt och tog på mig mina underbara dun tofflor och  kunde inte stänga av förräns långt efter 7. herrejösses va spännande det var!! Så ikväll blir det en hemma kväll med massa massa greys.
 
Och angående min rubrik jag skrev där upp så har jag en veckas semester den 20 - 27november oh då har jag bokat biljett hem, så hej hej sverige!! :D
Jag är helt överlycklig och bara för att jag vet att jag ska hem så har jag fått sån hemlängtan så det är helt sjukt! Men de är bara att hålla ut i 2 veckor till :)
 
Nu ska vi gå iväg till affären och handla lite det är lite tomt i kylskåpet!
 
 
 

-Halloween

Igar efter jobbet blev det halloween firande, sa jag och fellano drog upp till mig och fixade oss och sen bar det ivag ut. Det blev en rolig kvall med mycket skratt och laskiga utkladnader.
Jag var djavul och fellano va katt. sa fina! haha.
Bild kommer sen, nar jag kan lagga upp for nu sitter jag pa ett internet cafe.
Nu ar det dags for jobb!
 
Hadeeeeeeeeee

RSS 2.0