-lång men härlig dag :)

Idag är en sån här dag jag har fått så mycket gjort! Ställde kl på 8 och åkte och sprang 2,5 an med Lina innan vi körde ett pass på ute gymmet, var så slut så jag trodde jag skulle svimma helt enkelt tusan va tungt de gick idag!! Men jävligt skönt efteråt :)
När jag kom hem tog jag en lång promenad med Ester innan jag följde med Ida till stallet och red hennes härliga Sune. Vilken förändring de har blivit sen han kom, han har blivit en sån fin häst verkligen! De gick as bra och de var super kul också
Blev sen inringd på jobb så då va det bara att åka o ha ett stägningspass på jobbet.
hann till o med träffa min älskling en snabbis idag också♡♡
så nu ska jag äntligen sova
Godnatt ☆



-jahapp va hände här då?

ja som ni märker så va det ett tag sedan jag skrev något här. jag la det på hyllan ett tag men nu så känns de som att de är dags o skriva lite.
Mycket mycket har hänt så de är ingen ide att börja ta sig igenom de såhär nu utan de får komma när det kommer helt enkelt.
Är äntligen hemma efter denna 40 h vecka imorn äre bara o köra på igen.
De har gått bra idag bättre än igår men de var jag så otroligt trött så det var inte så konstigt.
imorn ska jag gå upp tidigt så ska jag gå en pw innan frukosten och sen åka till världens finaste häst, Molly. hoppas på bra väder är så himla sugen på en lång uteritt innan jobbet.
Och träningslusten är tillbaka igen är så himla sugen så jag kan knappt sitta stilla. så himla härligt! Nä nu är kl alldeles för mycket 3:30.... dags o kika lite greys sen sova.
Natti natti ☆



RSS 2.0