-barnvakt..

Ännu en tidig morgon haha, ne men imorse ställde jag klockan på 9 och vid halv 11 tog jag bussen till armando, ringde och väckte honom innan jag åkte, och han var skit trött haha så när vi la på så skulle han lägga sig och sova ett tag till, kom dit vid 11 ungefär och då öppnade hans kusin och sa att han låg och sov, haha. Men sen kollade vi på "vi hade iallafall tur med vädret igen" och faaan va jag älskar den där filmen alltså, så jävla klockren! :D Sen vid 1 ungefär kom pappa och hämtade mig och skjutsade mig till Nicole, och vi var barnvakt åt hennes söta lillesyster Angelina, hon var så snäll och glad i början men när det hade gått ca 30 min började hon skrika och gråta och vi fick självklart lite panik för inget vi gjorde hjälpte, så ja hon skrek i några timmar i sträck haha, kan ju iallafall säga att det blev väldigt lugnt och skönt när hon sen blev hämtad.
Nu på kvällen var jag och mamma på bio, vi såg på Michael Jackson - This is it, och fy faaaaan va bra den var! Och dte var så sorgligt och se, liksom allt han hade planerat och repeterat och det inte blev någon konsert.. men men riktigt bra var den iallafall!
Verkligen värd att se.

Beso

/


-Greenwich Village Q



För ett år sedan förlorade jag min bästa vän.
Jag kommer ihåg känslan av när det bästa man har slits iväg från en
känslan av att se dig åka längre och längre ifrån mig och se gruset yra runt efter bildäcken
och se lastbilen bli mindre och mindre, jag bara föll, jag orkade inte stå jag orkade inte med allt runt omkring. Jag orkade inte vara kvar utan dig, men jag visste att saker och ting skulle bli bättre och bättre ju längre tiden gick, men det gjorde så ont att vara utan min bästa vän.
Det gjorde så ont att veta att din sjukdom bara blev värre och värre och det tillslut inte fanns något att göra. Varje gång veterinären kom var jag lika rädd, men jag visade det aldrig, jag ville vara stark, stark för dig, jag ville visa för dig att du skulle bli bra, du skulle klara dig. Det var inte förräns jag kom hem på kvällarna som allt släppte och jag visade hur rädd jag egentligen var, hur rädd jag var för att förlora det bästa jag hade. När den dagen kom då du försvann och kom till ett så mycket bättre ställe, jag kommer ihåg att jag inte klarade av att berätta för någon om vad som hade hänt, jag tänkte att ju mindre folk som visste så kanske du skulle komma tillbaka, allt kanske bara var en mardröm? Jag kunde inte inse att du var borta föralltid, jag vägrade låta mig själv inse det, och jag kan inte räkna nätterna jag låg sömnlös och helt tom, hur många gånger jag önskade att jag kunde spola tillbaka tiden. Men nu, ett år senare har jag insett att du är borta för alltid. Men bara för att jag har kunnat inse det betyder inte att jag inte saknar dig, för det gör jag. Jag saknar dig mer än vad någon annan kan förstå, och jag tror ingen vet hur mycket jag önskar att du fanns hos mig.


-väldigt trevlig helg!

I fredags så träffade jag min fina vän Magda och på kvällen träffade vi armando, det var jätte trevligt, var sjuuuukt länge sen! Så det var skit kul :)
När jag och Magda kom hem så satt vi uppe ett bra tag och bara pratade, och sen bestämde vi att jag skulle sova där, det var också otroligt länge sen. Vi satt och kollade på "heartbreak hotell" haha så jävla klockren film alltså, men tillslut var vi båda så trötta att det sved i ögonen. På morgonen vaknade vi väldigt tidigt, kl 9. Så vi fixade oss i lugn och ro, runt kl 12 så gick jag hem och sen vid 2 tog jag tåget till Stockholm, och som vanligt fick jag stressa äckligt mycket för att hinna med tåget, haha lyckas alltid komma i sista minuten alltså. Men men, det var fullt på tåget så jag fick stå, riktigt drygt. På centralen mötte Malle upp mig och vi gick och åt, sen lite senare mötte vi upp Linda och Joel så skulle vi ta tunnelbanan till gärdet, men vi lyckades ta helt fel tåg och fick åka tillbaka igen och sen byta till ett annat tåg, hahah så typiskt oss alltså. Men vi hann iallfall, vi kom 5 min innan dom skulle stänga dörrarna typ, ja för er som inte vet så skulle jag på Körslaget, det var riktigt kul, så underbart stämning måste jag säga. Åkte med Markus hem till västerås igen på kvällen och han skjutsade mig till Magda, vi visste inte riktigt vad vi skulle hitta på, så vi ringde Markus, och han var hos mina brorsor, så vi drog dit, och det var riktigt skojjsigt!
Beso
/

-Ville<3


I just can't believe you're gone
Still waiting for morning to come
Wanna see if the sun will rise
Even without you by my side

When we had so much in store
Tell me what is it i'm reaching for
When we're through building memories
I'll hold yesterday in my heart, in my heart


They can take tomorrow and the plans we made
They can take the music that we'll never play
All the broken dreams
Take everything
Just take it away, but they can never have yesterday
They can take the future that we'll never know
They can take the places that we said we would go
All the broken dreams
Take everything
Just take it away, but they can never have yesterday

You always used to stay
I should be thankful for everyday
Heaven knows what the future holds
Or atleast how the story goes (but I never believed them 'til now)

I know i'll see you again i'm sure
No, it's not selfish to ask for more
One more night, one more day
One more smile on you face
But they can't take yesterday


They can take tomorrow and the plans we made
They can take the music that we'll never play
All the broken dreams
Take everything
Just take it away, but they can never have yesterday
They can take the future that we'll never know
They can take the places that we said we would go
All the broken dreams
Take everything
Just take it away, but they can never have yesterday

I thought our days would last forever (but it wasn't our destiny)
'Cause in my mind, we had so much time
But i was so wrong
Now i can, believe that
I can still find the strength in the moments we made
I'm looking back on yesterday


They can take tomorrow and the plans we made
They can take the music that we'll never play
All the broken dreams
Take everything
Just take it away, but they can never have yesterday
They can take the future that we'll never know
They can take the places that we said we would go
All the broken dreams
Take everything
Just take it away, but they can never have yesterday

 
(All the broken dreams take everything)
But they can never have yesterday


Världens finaste vän, jag saknar dig mer än någon kan förstå

-Long time ago

Otroligt länge sen jag skrev, men jag har inte haft något att skriva om, och om jag har haft det så har jag bara inte orkat..
Men nu får jag ta och rycka upp mig lite eller va säger ni?
I fredags så åkte jag till min fina vän Magda, och vi hade väldigt kul måste jag säga, sen efter ett bra tag drog vi äntligen iväg till Steven, jag måste säga att jag var totalt lost påvägen dit alltså, jag köpte en bussbiljett och vi väntade på bussen när den väl kom så gick vi på (när jag åker till skolan använder jag busskort) Så dum som jag är så tror jag att jag har busskort nu med och liksom visar upp biljetten mot den där apparaten som man visar upp busskortet med och det händer inget och jag fattar ingenting? Sen kollar jag upp på busschaffören och han kollar på mig som om jag va dum i huvudet och det var då jag fattade att jag inte höll i ett busskort utan en biljett bara som man bara behöver visa för chaffören, haha jag och Magda skrattade nästan hela vägen ner på stan.. Men men väl hos Steven var de fan nästan 30 pers redan där, väldigt mycket folk var de men vi hade jätte trevligt endå! I lördags så tog jag de super lungt på dagen, jossan kom hit vid 3 kanske och sen fixade jag mig lite och vid 8 åkte vi till Nickan och kollade på film och mös, :)
I Söndags gick jag upp vid 10, alldeles för tidigt för mig, så jag var som en zombie när jag kom till stallet vid 12 och skulle ha teori.
Efter teorin åkte jag hem och sen vid 4 var det bara att ta cykeln och trampa tillbaka då det var seiehoppning, haha och för en gångs skull var faktiskt jag med och hoppa, och det gick super bra, är jätte nöjd verkligen! :)


hoppelihopp


Det är ju nästan skrattretande att allt jag bestämmer mig för att göra alltid blir ett stort jävla misstag!

-slö dag

Hade bara 1 lektion idag och det var medieproduktion.
Den första och sista lektionen var inställd så jag började halv 12, otroligt skönt!
Ställde klockan på 9 och så gick jag upp och skulle hoppa i duschen och tvätta håret och sånt och helt plötligt kom det upp en tanke i mitt huvud "Vem fan orkar tvätta håret" "Inte jag iallafall"
Tro det eller ej men jag sket i det, haha jag som alltid brukar vara så noga med att jag måste tvätta det varje dag annars blir jag galen liksom, men jag slängde bara upp det i en knut och jag tänkte till och med gå iväg med mjukiskläder men då ryckte jag upp mig och tänte "Va fan sanna, va är ditt problem" hahah så sminkade jag mig och gick iväg till bussen och på bussen ringde mig amiga favorita och sa att hennes lektioner var inställda och hon satt i skolan och hade tråkigt så hon följde med mig till Weströmska, 2a dagen irad vi åkte tillsammans till skolan precis som den gamla goda tiden! Men bara efter ett litet tag åkte hon ner på stan igen och skulle träffa Jessica :)
Hade ingen lärare på lektionen så vi hade fått uppgifter vi skulle göra och det gjordes väldigt snabbt så efter ca 1 h gick jag hem till pappsen ett tag och sen skjuttsade han hem mig sen när han skulle till jobbet.
Sen på kvällen åkte jag till stallet och var ute i skogen med mig super duper pigga Rambo som inte alls ville samarbeta med mig idag hahah, men men alla kan väl ha en dålig dag ibland eller hur? ;)
Juste igår efter skolan åkte jag Nickan och Gehan ner på stan och min älskade vän bjöd oss på fika på wayne´s, efter ett litet tag kom Natha dit också!
Sen vid kl 5 gick jag och Nickan till feelgood och en kille som heter Alexander visade oss runt.
Så nu på torsdag efter skolan blire gymma av för oss höhö! ;D



Beso
/

-Worth thinking about

In this crazy world
You never know who you can trust
Everyone is dying to hear some gossip
That they just made up things
just to be interesting.
Someday maybe your best friend stabs you in the back
without no reason at all,.
Just to get that “story”
 


-viva portugal

Ett helt år sen världens underbaraste dag!
Vm kvalen mellan Sverige och Portugal
helt sjukt tiden går så fort
det känns som om det var igår!


-trevlig familjekväll

Åkte till min underbara vän Nicole igår eftermiddag och på kvällen kom även Nickans mormor och Morfar och Gehan var där också. Vi åt super god mat och skrattade och hade jätte trevligt!
Hahah älskar nickans underbara och GALNA mormor och morfar, man fick sig ett riktigt gott skratt igår måste jag säga...!
Senare på kvällen kollade jag nickan och Gehan på film, vi bäddade ner oss alla tre i bäddsoffan och kollade på 2 skräckfilmer. När vi ligger där i mörkret så helt plötsligt kommer det någon in springades och skrikandes i rummet och jag och Gehan skriker som aldrig förr hahah men det var bara mormor som skulle skrämma oss, fyfan va rädd jag blev alltså!
Filmerna var superbra, men vi var bra rädda efteråt och det blev ju inte bättre att att helt plötsligt var ett ljus borta (sånt som hänger på väggen) och det visade sig att det hade ramlat ner, men vi hade inte hört någonting, hm... mysko...Vet inte alls när vi somnade men vaknade vid 11 sen iallafall och var sjukt hungrig så jag väckte mina två sötnosar och vi gick och åt frukost. Pappa hämtade oss vid halv 1 och vi skjuttsade hem Gehan, och vi åkte hem till mig.

Beso
/

-Gran Canaria

Nu är jag hemma i kalla Sverige igen, uh vill verkligen tillbaka till underbara Gran Canaria men men back to the reality. Den här veckan har varit hela underbar. Haft underbart väder 25-30 grader varje dag, solat, badat och haft otroligt kul. Haha sjungit kareoke på en irlänsk bar har jag också gjort! Går inte beskriva med ord hur kul och underbart jag har haft de, så jag lägger in lite bilder :)



Jag och bror <3













på planet påväg hem till kalla Sverige:(

uuh kallt kallt :(


En otroligt underbar resa!

Beso
/


RSS 2.0