-Älskade vän

Idag så har jag faktiskt varit i stallet och hjälpt Inger med hennes häst Kaijsa, känns lite si så där faktiskt, jag vet inte om de är förtidigt än? Men alla tycker liksom att de kan vara bra för mig att få någonting annat att tänka på, och jag tror att dom har rätt faktiskt,.

Annars idag så har jag faktiskt tagit de rätt lugnt, jobbat lite och så och sen var jag och red på kvällen, hade Promise, de gick väldigt bra faktiskt, vi hade hoppträning och de gick jätte bra, hon var så duktig.

Jag tror faktiskt att jag ska ta och gå och lägga mig nu, är faktiskt inte så trött men ska upp rätt tidigt så måste ju få sova ut lite iallafall :)


Älskade vän, jag saknar dig så det gör ont

-Maybe I just need to be alone right now

Igår var det den värsta dagen jag har vart med om, men jag ska vara tråkig och inte berätta varför för då blir allt så mycket jobbigare. Kanske behöver jag bara få vara ensam ett tag? Men det är också så jobbigt då tänker jag bara hela tiden, och jag klarar inte det. Jag skriver det här bara för att om jag inte riktigt är mig själv just nu, så vet ni iallafall lite varför jag beter mig som jag gör. Jag vet att det var bäst såhär, men det gör så ont.





Jag fattar att ingen har nån aning om varför jag lägger in en bild på ett lerigt knä? Ja men typvärr så kan jag inte förklara det heller.



Världens bästa! <3
Jag älskar dig!




-Underbar dag!


Igår var jag i Stockholm, det var en så otroligt underbar dag, kan inte beskriva lyckan, jag är fortfarande helt överlycklig! Hur kan en människa göra en så lycklig?
ganska svårt och förstå, men så äre iallafall!

Kom till Vällingby runt 7 med Anna, Jessica och Emelie, vi var först ;D K:fem öppnade vid 10 så vi satt där och väntade, och vid åtta gick vi till donken och köpte Mctoast och varm oboj, de var väldans gott faktiskt (A), JUSTEEE äkcliga tunnelbana seriöst jag är äcklad fortfarande ;o men jag orkar inte skriva om de just nu haha. Men iallafall vi stog där utanför och sen ser vi några människor som går där inne och de va Darin hihih, och han vinkade åt oss, snacka om att vi var helt överlyckliga :) Sen så soundchecka han och vi hörde värsta bra, han sjöng Breathing your love, seasons fly och nån mer ny, sen efter så skulle han gå så jag och Anna sprang till baksidan och väntade, så kom Micke ut först, hans manager. Sen efter ett litet tag så kom DARIN ut, Och vi tog kort, fick kramar och så hihi, sen efter ett tag så var han tvungen att åka iväg så han satte sig i bilen och åkte, och vi sprang helt överlyckliga tillbaka. När klockan blev 10 så gick vi in och fick väldigt bra platser, Så skulle vi vänta där till 2, men jag och Anna gick typ runt hela tiden haha, sen när klockan väl blev 2 så började han sjunga, han sjöng: Run away, Step up, Breathing your love! Helt underbart! Sen var det signering och sånt :) Tog kort och fick kram då också hihi (A) Sen efteråt så gick vi till Råcksta och åt på Råcksta grillen haha, och så träffade vi D´s syster faktiskt :)sen vid 6 tog vi tunnelbanan tillbaka till centralen, och måste bara säga att tunnelbanan var MYCKET fräshare då!Och sen tog vi bussen hem och vi var i Västerås vid 8 :)

Nu har jag typ sammanfattat den här dagen lite kort, och det kanske inte låter så kul? Men jag lovar det var 1000000 miljoner gånger bättre!

Tack alla för en underbar dag!
Darin!<3

-Ordförande hihi

Idag på U-sek mötet (Ungdoms ledar mötet i Stallet för dom som inte visste de :) så var de ju så att jag skulle få prova på att vara ordförande efter som att just nu så har vi rullande ordförande och så då var det min tur, det va r riktigt kul faktiskt tycker jag, och mina kära friends lyssnade på mig faktiskt även fast de blev mycket skratt när jag var lite för 'mesig' i början och ja ni fattar hade svårt och vara bestämd, men det gick bara bättre och bättre!

Jag kom precis och tänka på hur mycket jag saknar sommaren, det är helt otroligt, sommaren var verkligen helt underbar, jag har träffat så mycket nya människor och vart i underbara Skåne också, i Skåne var det verkligen helt underbart jag måste bara säga att jag saknar det otroligt mycket och jag vill bara spola tillbaka tiden och va med om de igen, VILL TILLBAKA VILL TILLBAKA, men men, usch vad tjatig jag är nu känner jag, men det är bara det att jag saknar det.




Puss och godnatt!

-Tänkte på en sak...

Jag satt här och tänkte lite och kom och tänka på Backstreet boys som har varit mina största idoler ända sen jag var liten, och of course så är dom det fortfarande, inga snack om saken liksom! Och Nick liksom, han är ju bara för snygg, och det tycker jag fortfarande att han är, ni andra får säga vad ni vill :) Liksom när jag var på deras konsert den 14 April så kunde jag bara inte fatta att dom stog framför mina ögon det var det häftigaste jag har gjor och jag bara stog där och grät, ja jag grät faktiskt, jag var så otroligt glad, att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, man ville bara liksom springa runt och skrika och hoppa, ja jag vet jag låter som en jävla galning haha men de va så det kändes! Att ha dom bara några meter ifrån en, liksom när man har haft dom som idoler sen man var bara några år, det var så otroligt häftigt och jag skulle göra allt för att få göra om den dagen igen!
Just nu sitter jag här och lyssnar på 'Lift me up' och den låten är så otroligt underbar, liksom texten, jag blir bara så otroligt glad av att lyssna på dom!
Jag skulle kunna hålla på i evigheter och skriva om hur glad jag blir utav dom, men nu måste jag faktiskt sova,
Men här får ni en bild från konserten :)



Pussss!

-

Här är linnet från igår,


Vad tycker ni? :)
Jag älskar den, den är köpt på Tati för bara 49:50 rea (A)


Pussochkram

-Shopping runda med farmor hih!

Idag så skulle jag åka och jobba efter skolan, men de blev ändrat så pappa kom och hämtade mig så skulle vi åka och shoppa lite kläder med farmor, de var jätte kul faktiskt, farmor var lika söt som alltid, och jag köpte ett en gulprickig tub top som jag tror kommer passa utmärkt på Gran Canaria hihi, men tyvärr så har jag inte hunnit ta kort på den så att ni kan få se, men de fixar jag tomorrow! :)

Nu ska jag faktiskt gå och kolla på typ världens bästa serie, Prison Break som har säsongs premiär idag! :)

PusssE!


-A spöke in the skoog!

 
Jag måste bara berätta om igår, igår så var det en spökövernattning i stallet, och jag och några andra skulle ut i skogen och leka spöken haha, de var faktist väldigt kul, eller ah, vi hade kul iallafall, fast jag stog själv och var väldigt mörkrädd, så det var lite små läskigt och stå där själv, men de var tur att jag kunde prata i tele med Amanda som stog en liten bit bort ifrån mig haha, och där jag stog så det var typ en inhägnad fotbolssplan eller några planer, och dörren till de var låst så jag var tvungen och krypa under staketet för att komma dit, och jag var väldigt rädd för att nån annan skulle va där och typ börja jaga mig för då skulle jag inte ha en chans att hinna ut liksom efter som att jag var tvungen och krypa ut, och självklart så stog jag och Amanda och pratade om de, och jag skrämde upp mig själv och började kolla runt och så ungefär 50 meter bort ser jag något som ser ut som ett rådjur som hoppar och jag får lite panik och så ca 10 meter ifrån 'djuret' så ser jag konturer av en människa och DÅ får jag panik måste jag säga, och jag ba: A-a-amanda..... de är en en en människa här!!!!!!!!!! så börjar jag att lysa med mobilen på honom och han lyser tillbaka med hans ficklampa, men jag gissar på att han blev väldigt rädd för han stack rädd fort, men jag skulle nog också ha blivit rädd om jag såg någon ute i skogen som såg ut som jag gjorde då liksom helt knasigt sminkad och massa. Haha jag lyckade skrämma några iallafall, fast några ba: Hej Sanna :D Jag ba: åhåååååååå!! Hahah xD men men de va kul endå :)

PussE


-Jobbajobba



Efter skolan så åkte jag ner på stan och sen åkte jag och jobbade några timmar,
de gick super bra faktiskt, så ska jag dit imorgon efter skolan också :)


Nu är min lilla söta polle Ville hemma igen iallafall,
men han måste ta de väldigt lugnt,
men förhoppningsvis mår han bättre!
Du är bäst GreenWich Village Q!





I've waited all my life
On the verge of something
never really knowing what it is
stuck inside a long night

PussE!


-Tisdag




Idag efter skolan så åkte jag till stallet och red igen i en grupp, det gick bra, hade Promise och de gick fort måste jag säga haha vi typ flög runt i ridhuset som jag vet inte vad, men men de gick de också :)

Just nu så håller jag på o letar folk som har lust å vara spöken på spökövernattningen på lördag, haha och de går väl sisådär, så de är bara och höra av dig om du är frivillig hahah :)



Imorgon efter skolan så ska jag iväg och jobba några timmar hihi, kul kul! :)



Jag behöver dig kompis,
Jag älskar dig, bli bra nu!

-Breathing your love!




Hallooj!

Seeg dag i skolan alltså, men det funkade mihi,

efter skolan så skyndade jag mig som bara den så att jag fort skulle kunna åka ner på stan och där träffade jag bästaste Lindisch! Vi satt och fikade och sånt mys, sen så vid halv 5 var jag tvungen och åka hem, så var det bara och sätta sig och plugga, och sen bar de av till dansen, och det gick faktiskt super bra! Och nu så sitter jag bara här och ska nog snart gå och lägga mig :)



Idag släpptes typ världens bästa låt! Breathing your love med Darin



Kompis, jag saknar dig
kom tillbaka

-Vm Kval


Nu kommer ett litet kort inlägg om igår,
lovar att det kommer ett längre om några dagar!
Men det jag kan säga är att det var helt underbart,
jag hade så otroligt kul och allt var underbart!

Jag säger bara Sverige - Portugal
och jag säger bara Cristiano Ronaldo!

PussE!

-Breathing Your love!

Darin Flashback


Jag längtar som bara den tills hans nya skiva kommer ut!
Det går inte att beskriva!

Pusse<3

-Trötttrötttrött


Hallojhsan!
Praoat idag också, lika skoj idag också,
Det har varit en ganska lugn dag, setat i studion mest hihi :)
Sen bar det av till stallet för att ta hand om Ville!
Och så nu på kvällen så har jag setat och pluggat en massa,
och nu är jag trött som fan alltså! Så jag ska nog gå och lägga mig alldeles strax haha!

Dagens 'Days'
ÅÅÅåhååå nu har Sami börjat få sdom dära rycken igen, jag blir så irriterad hahah! Hon är så dum mot alla!


You lift me up
when I am upside down





Pusse

-Prao


Hallojsan!
Första dagen på praoen idag,
det gick jätte bra och var super kul!
Och nu är jag super trött måste jag säga haha,
nej men när jag kom hem så la jag mig och soffan och kollade på Våra bästa år som jag hade spelat in,
och var nära på att somna haha sen var det bara att äta nått ocgh sen dra iväg till dansen,
det gick väl sådär idag på dansen, men den nya dansen är väldigt rolig, och det är en bra låt, så det här kommer nog att bli super!

Dagens 'Days'
ÅÅÅåh jag blir så arg på Mickey och Bonnie, hur fan kunde dom gifta siiig!!!!???? Och nu är liksom Maggie tillbaka och är helt knäckt! Fifan alltså!


Ha det så bra!Obse att bilden är heeeelt oredigerad, har inte hunnit fixa den än :)
Pusse

-Nick is here!


Hallojse!
Just nu är Nickan här,
Alltid lika kul som alltid,
hm.. okej de där blev lite knas huh? Nickan vill kolla på Crocodile Dundee i Los Angeles, men ja alltså jag har andra planer, liksom nån annan film tacke??
Nu ska vi göra om en hemsk bild i PS, och glöm å dröm att vi lägger ut den här!
Sen så ska vi förmodligen åka och handla massa,
Så ska vi självklart kränga en massa godis och annat skoj sen :)

Peace out!
Pusse!

Obsa att de är en gammal bild!


-leeedig


Ledig idag, skööönt! :)

Bara tagit det lugnt hela dagen
och inte gjort någonting faktiskt!
Fast jag har varit världens plugghäst också,
pluggat från 2 till 7 typ okej lite pauser här och där men endå liksom.

Dagens days!
Jag har nog aldrig gråtit så mycket när jag har kollat på Våra bästa år som idag alltså, det var värsta Happy moment liksom, jag satt och böla som fan och ringde Nickan efter och hon grät hon med haha, I can´t believe it! Dom är tillbaka! I´m so happy I´m so glad! :D

Nu ska jag kolla på O.C och sen blir det idol fortsättningen och sen sova!

Ha det så bra!

Pusse, godnatt! :)

-Stockholm


Idag så åkte jag till Stockholm med Josefine, Lena och Ina.
Det var otroligt kul!
Och Jossans och min tågbiljett kostade 10 kr st fram och tillbaka vilket fynd huh?
Seriöst jag har typ skrattat så att jag har gråtit hela dagen förfan,
Vi har haft otroligt kul!


Imorgon är det studiedag yeahbaby härligt! :)
Ska tyyp plugga exakt hela dagen, men får jag nå tid över så kanske jag åker till Nickan? :)

Nu ska jag faktiskt gå och kolla på O.c
Sen sova!
Ha det så bra!

Pusse!

RSS 2.0