-snart gammal o gaggig

jahapp nu äre bara några timmar kvar tills jag blir vuxen på riktigt, 20 år! jag blir fortfarande som ett litet barn på min födelsedsg, jag älskar o fylla år, men vem gör inte de?
nehepp nu ska jag fortsätta o kika på pretty little liars, är heeelt fast. sen blir de en tidig kväll för efter jobbet imorn har jag massor o fixa inför mitt lilla kalas på kvällen.
besos



-24 dagar kvar... means?

only 24 dagar kvar till turkiet med min kärlek! och de betyder att det är 24 dagars hårdträning, jag kan lyckas!!!
idag påväg till stallet så stannade jag ett stall innan valle, för att förhoppningsvis få se en skymt av min stora kärlek...och mycket riktigt så fanns han kvar.. mitt hjärta höll på att brista när jag såg honom mitt fina hjärta som haft ett sånt tufft liv, jag förstår inte att man kan göra något sånt mot någon så värdefull. jag kunde knappt hålla tårarna tillbaka när jag såg min fina coktail... och förhoppningsvis var det inte sista gången vi sågs igen.. ♥



-sola o bada!

haloo!
igår efter stan så blev det ett ben pass med min kärlek de gick bra och löpningen går bättre o bättre! känns jätte bra. senare mot kvällen drog vi ner på power meet tillsammans med ewe och robin och pappa ett tag. det var väldigt trevligt och god mat blev de, allt från langos till super starka nachos till underbar thaiwok. mums! tiden gick snabbt o helt plötsligt var kl väldigt mkt så vi drog hemåt igen och imorse blev de en tidig morgon då vi skulle åka till ängsö med robin och ewe och sola o bada. dock blev de inge bad haha men varmt o skönt va det. På kvällen har vi vart o ätit middag hos mamma och spelat lite kort o så mys!
Nu är de dags o lägga mig för imorn ringer kl 6 då ska jag ut till strömsholm och sen täby! hoppas på en trevlig dag imorn också.
besos







-hälsa på mina lysekilare!

här om dagen bokade jag biljetter till lysekil den 18e juli till den 21, ska hälsa mina kära vänner, som jag saknat dom. ska bli så underbarr o träffas igen wohoo!



- hhahah

haha lite rättningar gick inte o redigera texten så jag ska alltså lunchA med pappa och sen TRÄFFA evelina inte träna haha ;)

-work hard, play hard

halloj!
i måndags köpte jag ett gym kort, har aldrig tyckt om att träna på gym de har aldrig varit min grej. men jag har ändrat uppfattning om det hela och jag tyckte det var riktigt kul så det blev gympass måndag, tisdag och onsdag så idag är der vilodag men sen blir det träning på fredag och lördag.
idag var jag ute och red och jag o mim kära valle busade lite barbacka och hoppade lite skutt, hur kul som helst!
imorn är jag ledig så då ska jag lunch med pappa sen ska jag träna fina evelina som är här i stan så kul! sen blir de gym med min kärlek och på kvällen power meet en sväng och äta langos.
nähä nu blir det en pw sen mysa framför några avsnitt av sex and the city!



-<3




RSS 2.0