-just chillin

sitter här i soffan o lyssnar på underbar music medans min kärlek spelar gta. de har vart en väldigt lugn dag på jobbet så kom hem tidigt ikväll skönt de för omväxlingsskull. imorgon ska jag köra ett hårt träningspass innan jag åker till stallet skönt o köra nu igen när förkylningen lagt sig lite iaf! sen ska jag o mi corazon laga lite god mat tillsammans, så mysigt! nähä snart dags o sova lite så jag kommer upp i tid imorn när lilla ester vaknar.
buenos noche alla!
beso.



-how i feel

Stop telling me i have changed! Im getting so freaking tired of it!!!


-en häst är så mycket mer än "bara" ett djur

Hästar har varit en del av mitt liv så länge jag kan minnas och jag kan helt ärligt inte tänka mig ett liv utan dom.. jag har förlorat många hästar och många har kommit in i mitt liv och alla har en så stor del i mitt hjärta på olika sätt.
jag kan inte tänka mig leva mitt liv en sekund utan mina fina hästar valle och grace dom får mig att vara hel på något sätt. skillnaden på en häst och en vän är att en häst finns där för dig för alltid och sviker eller backstabbar dig aldrig. jag kommer aldrig kunna lita på någon till 100 igen och därför är stallet de stället jag mår bäst av att va på där kan jag släppa allt och bara vara mig själv utan att bry mig om något annat.
its my passion


.


RSS 2.0