-tjejer vi är grymma!

ja verklige... vi är så jävla bra!
helgen har vart grym, speciellt i lördags då usek drog till Globen och kollade på Stockholm horse show, och anledningen till att vi skulle dit var för att vi skulle ta emot ett pris på scenen där, fast tyvärr så fick bara 2 av oss gå upp dit, men vi andra skrek som idioter hahah snacka om att man fick många blickar på sig, men vafan det är ju stort! När vi kom till Globen så blev vi intervjuade av tidnigen 'Häst & Ryttare' och vi fick gå in i nått 'vip' rum när vi skulle bli fotade och när vi står där så kommer den ljusa killen i rednex gående haha och typ kollar på oss haha, och sen när vi kommer ut därifrån så möter vi den andra killen i rednex, dom skulle uppträda där. Juste sen så gick jag faktiskt förbi Alexander från idol, ni vet han som inte gick vidare, han den där kocken, som sjunger så otroligt underbart, han iallafall, han gick vi förbi, så sööööööööt! :)

Puss

-Home again

hemma igen i kalla kalla sverige, när jag klev av planet i onddags kväll så hade jag flip flops, uppvikta jeans och en t-shirt på mig, haha lyckat! Det var väldigt kallt måste jag säga, men de var bara att byta skor, sätta på sig en jacka och traska iväg till bilen, och så var man hemma vid 1 på natten och så skulle man upp tidigt för att åka till skolan, haha inte så mysigt!
Men semestern har däremot varit helt underbar! Solat massor, badat, ätit underbar mat, träffat underbara människor, haft det helt underbart! Jag vill tillbaka, jag vill tillbaka, jag vill tillbaka, jag vill tillbaka!



Man fick såna här söta ögongrejjer för att om man skulle sova på planet, (läderlappar hahahaha!) och en nackkudde, m.m.


 


 
Lägger kanske in nå fler kort nån annan dag,
skriver sen hihi! :)
PussE!

-svt



Haha idag så satt jag på en engelska lektion, och vi hade faktiskt prov också, så ringer min mobil (såklart) Så svarar jag och lägger på direkt, ni vet? och sen ringer det igen och jag gör samma sak,. det var anonymt nummer också, så jag hade ingen aning om vem det var heller haha och jag gick och undrade vem det var i flera timmar sen vid 4 igen så ringde min mobil och så svarade jag och det var en som ringde från svt, haha kan ni fatta att jag blev förvånad eller?
skoj skoj skoj!

Men idag så har jag iallafall varit i stallet och tog hand om Mountain och Grand fast elli var snäll och hjälpte mig med Grand så det var väldigt snällt!

Kollade på idol nu på kvällen också, shit va nervös jag blev när det stog mellan Robin och Robin haha, men de är tur att robin B är kvar iallafall :)

äntligen ett nytt kort på mig haha, dom senaste veckorna har jag bara lagt in en massa gamla kort ju! xP






jag saknar dig, världens bästa!


Pööss

-Nu får jag sluta!


Stress på hög nivå är det här!
Hela tiden är det någonting, antingen skola eller hästar eller något annat
idag så har jag t.ex. vart i skolan, jobbat, åkt och ridit, pluggat, och sen jobbat igen, och NU
när klockan är 22:15 får jag min första lediga stund på hela dagen
så nu njuter jag som bara den av att ta det lugnt, det tar ungefär 5 minuter mellan varje mening, sitter och inte gör någonting ett tag sådär mellan meningarna, haha stört jag vet.


Btw, idag så ringde jag VLT, fick snacka med 3 olika st människor dom typ kopplade runt mig hela tiden, vet inte hur många gånger jag fick säga: Hejsan, jag heter Sanna och......blablabla
haha men men iallafall, skulle snacka med dom om att vi blev årets ungdomsstyrelse, och hon sa faktiskt att dom skulle skriva nåra rader iallafall!

ne nu ska jag gå och kolla på tv och bara ta de lugnt :)

Pussar!

-Dansdansdans


I dag på dansen så dansade vi inte Dancehall som vi egentligen skulle haha, utan vi hade Linda, för Alexandra inte kunde komma så vi dansade Street, det var otroligt kul, och jag, magda och Johanna hade riktigt kul som vanligt vi typ garvade åt allt, + att Linda garvade åt oss, hahah den här danslektionen var helt sjuk! Linda fick värsta skrattattacken typ bara för att hon tycker att Dancehall ser ut som värsta fylledansen, nej men hon menade på att i Jamaica där Dancehall kommer ifrån så improvoserar dom typ hela tiden, + att dom är rätt fulla när dom dansar, s¨hon typ såg de framför sig typ att vi var helt fulla och stog där och dansade hahha.
Juste sen så var det nån som frågade om man fick komma och kolla på dansmästerskapet även fast man itne skulle tävla, hon ba: Ja men absolut! Det blir skit kul, fest hela tiden!
Liksom vart får hon allt ifrån? hahah, ja men vi hade sjukt kul iallafall.

Kom på en till sak, liksom jämt när man har bråttom, t.ex. typ om man ska kolla på ett tv program vid 10, och klockan är kanske 10 i 10, så kanske man ska lägga in kort på datorn eller nånting sånt, VARFÖR ska datorn seega just då? De är jämt så, haha jaja


Saknar sommaren så otroligt mycket!
Lindisch du är absolut bäst! <3


Men nu ska jag springa iväg och kolla på Prison Break!

Hare fint!
Puss

-Så underbart med helg!


Söndag igen, helgen går lika fort som jag hinner säga 'hejhelgerärbäst'
ja fifan det gör det, så liksom är det jobbig skola imorgon usche!
Men nu är det faktiskt bara 1 ½ vecka kvar tills jag åker till Gran Canaria hihihihii
underbart!
Våra grannar kom hem idag från Thailand, åh är så avundsjuk dom har varit borta 2 veckor och hade haft det helt underbart, de hade varit ca 30 grader varje dag och massa, + att dom var jätte bruna också!
Men men som sagt snart åker jag! Nu börjar det liksom verkligen kännas att man ska iväg någonstans, jag och mamma håller på och pratar om vad vi ska ha med oss, och senast idag så frågade jag faktiskt vad hon tyckte att man skulle ha på sig på planet hahah, det är ju så svårt efter som att det är så SJUUUUUKT kallt här hemma och förhoppningsvis varmt där haha så ja, vi får väl se, och senare iveckan ska jag nog börja packa lite tror jag, :)

Nemen nu ska jag springa till tv´n och kränga massa glass och kolla på 'Sanningens Ögonblick' haha!

See yah!

Pusss

-Long time ago


Nu var det väldigt länge sen jag skrev, och jag lovar det kommer komma ett långt blogginlägg om Simple Plan konserten, när jag orkar ta tag i och börja skriva om det bara :)

Just nu har jag väldigt mycket i skolan, ganska jobbigt måste jag säga ;s

Men juste en rolig sak, VI ÄR ÅRETS UNGDOMSSEKTION I SVERIGE!!!
Kan ni fatta, liksom lilla vrs, heeelt sjukt på riktigt alltså!

Imorgon efter skolan så åker jag antagligen och jobbar några timmar, hihi skojssigt! Sen blire hem och plugga som fan -.-

Hahah stört inlägg de här blev alltså, inget hänger ihop, men men jag är trött så jag får skylla på det :)

Puss och godnatt!


RSS 2.0