-Shoppa loss på Ikea!

Halo!
Imorse tog jag,Elin och Sara bussen till ikea för en "liten" shopping tur. Riktigt trevligt var det, dock tog bussen 1 timme?! Egentligen tar det typ ca 20 min med bil bara helvete vilka omvägar bussen åkte vi höll på att bli åksjuka hela bunten dessutom.
På ikea så åt vi såklart ikea mat haha köttbullar, mums!!
Och shoppade en hel det, det känns verkligen att jag inte bor hemma längre, har handlat massa som typ kuddar och lakan m.m och en massa såna där flytta hemifrån prylar. Sjukt kul.
Älskar att ikea finns här, det kändes verkligen så hemma!
Åh ibland önskar jag faktiskt att jag bara kunde komma hem i några dagar och få träffa alla hemma. Men men, får hoppas på att jag kan ta en liten semester och åka till sverige haha hur sjukt låter inte det? Ta en semester till sverige :P
 
Nu ikväll är både jag och Elin lediga från jobbet så vi tänkte gå dit och käka faktiskt, de är ju så sjukt god mat! Och efter det så ska vi dra ut en sväng och fira att vi är lediga ;)
 

-2012-10-24

Haloo, nu sitter jag på bk igen för att kunna kika internet, fattar inte vad som hänt med vårt internet?
jaja. Här är allt som vanligt iaf, jobbar på som vanligt. vi har dock börjat våra nyttiga veckor nu, får se hur det går.. Det är tufft!
Idag både öppnar jag och stänger på jobbet själv för första gången, spännande..
Fick även precis reda på att vi får ha kvar våran lägenhet så det känns riktigt skönt!
Och om 2 veckor får jag gå ut och sola igen... uhuh länge, men men nu har jag en anledning till att sova heeela dagarna :)
 
Haha något hade gått riktigt snett en morgon när vi kom hem,.. attans!
 
 
 

strul med internet!

Halo, ville bara säga att både jag och bloggen lever. det enda som inte gör det är mitt internet. så nu sitter jag på bk med mobilen så det blir bara ett kort inlägg. men ska börja blogga normalt såfort internet kommer igång igen! <3

-2012-10-17

haloo, nu lever bloggen igen.
här ser dagarna likadana ut varje dag, vakna, stranden(om jag orkr upp tidigt), jobba, roa mig, sova. Och så går det runt runt runt.
Jobbet går bra, och jag trivs med mina arbetskompisar :)
Men imorgon och på torsdag är jag ledig, så skönt! Då  ska jag till stranden och sola och sen ska jag ut och fota en sväng tror jag.
Idag har jag även skypat med både magda och mamma, så underbart!
Nu ska jag ta och göra mig iordning och sen gå ut en sväng.
 

-bloggbrejk!

Jag har inte skrivit på ett tag, och de kommer jag inte göra på ett tag heller känner jag. För just nu har jag fakiskt inen lust att dela med mig om vad som händer här då jag bara har fått klagomål hela tiden.
Jag trodde att min blogg var min blogg och att jag skriver om vad jag vill men ne så är det ikke.
Och många av er har frågat om när jag ska komma hem, men just nu känner jag att jag aldrig kommer vilja komma hem. Men självkla är jag tvungen att komma hem nångång men det kommer nog dröja ett tag.
Så hoppas ni har det bra så skriver jag väl nån gång när jag känner för de!
 
 

-So much better

I guess..

-2012-10-03

Nu va det ett tag sen jag skrev igen, men har haft fultl upp!
Först måste jag bara säga herregud vilken helg fy tusan det var inte kul at gå upp ochpacka i lördags heregud...
har även halvt hållt på att slå ihjäl mig när jag ramla ner för en trappa, men tur att emma har snabba reflexer och lyckades fånga min ena arm iaf.
I lördags var det lugnt för jag mådde inte så bra på kvällen fick sån magkatarr så jag knappt kunde stå så jag drog hem tidigt och la mig.
I söndags jobbade jag första dagen på jobbet och de gick bra sen har jag jobbat måndag och tisdag. Igår skulle vi bara gå ut för att kolla läget lite men de slutade med att det icke blev en så lugn kväll som vi trodde och vi ramla in här hemma vid halv 6, men kul hade vi :)
Nu väntar jag på att jenny och sara ska bli klara s¨ska vi ut och kika när dom andra har praktik.
Imorn blir de en spännande dag!
 
btw så har vi nu flyttat in i vår nya lägenhet :)
 
 

RSS 2.0