-Thailand

Hallojsan!
Nu är jag hemma igen, eller ja jag kom hem för några dagar sen, har bara inte haft så mycket tid över och hunnit blogga, men nu så, here I am again! :)

Som sagt så har jag, Magda, pappa och Nanya varit i Thailand, det har varit jätte kul verkligen!
Fast vi har hunnit med både det ena och det andra!
-Magda blev sjuk
-Jag blev dunderförskyld
-Ramlade med en moppe
-Åkte till sjukhuset 2 ggr och tog en spruta 1 gång
-Brände sönder oss
-Flagna bort allt

Annars har vi haft det jätte trevligt!
Här är lite kort ;p


Crazyyyy









Sådär,  :)

Hörs imorgon!
Puss /

-färdigpackat


Nu har jag packat färdigt, och imorgon bär det av till Thailand, haha :D
Jag vet inte hur många gånger jag har pratat med både Magda och pappa idag, minst 100 gånger haha. Det känns som om det var igår vi bokade och ba: ååh nu är det bara 2 månader kvar tills vi åker :D haha!
Imorgon kommer pappa och hämtar mig vid halv 11, då ska vi åka till Arlanda och släppa av Nanya, för hon ska åka med ett annat plan pga att hon ska vara kvar längre än oss. Sen åker vi hem och hämtar grejjer och så skjuttsar Magdas låtsaspappa oss till Arlanda igen, och vårat plan går runt 20 över 8! :)
Annars idag så har jag solat, pluggat, och så cyklade jag till Steven på eftermiddagen :)
Det var otroligt varmt ute, jätte skönt :)
Men som sagt imorgon åker vi till Thailand, om jag får tag i en dator någonstans så skriver jag nog förmodligen lite här!
Jag måste bara säga att jag kommer att sakna min underbar vän Rambo, så otroligt mycket hehe!



Puss
/


-träningsvärk till tusen

Vaknade imorse med världens hemskaste träningsvärk hehe.. Igår var jag ute och red Rambo, det gick jätte bra, red i kanske 30 min och var heeelt slut efter. Det var sjukt varmt ute och sen fick jag verkligen kämpa för att få honom att gå riktigt fint. Han ville helts bara springa fort fort fort, men efter ett tag fick jag honom att gå lite samlat iallafall! Så imorse vaknade jag som sagt med en jävla hemskt träningsvärk haha!
Juste, det kom ett helt gäng med fotbolls tjejer, väldigt små runt 10 år kanske och ba: åååh kolla den där svarta hästen, va fin!! Och när jag stog och pratade med Sara precis efter att jag hade ridit så stog de vid staketet och tog kort(!) ååh så hemsk jag måste ha sett ut haha helt tomat röd i ansiktet pga av att det var så varmt ute, måste ha varit över 15 grader, haha och inte nog med det, när jag gick ut från paddoken så kom dem fram och ba: får vi klappa honom sen? Jag ba: Ja visst, men jag ska gå in med honom nu, så ni får klappa nu isåfall. Så stog dem där och klappade och klappade och Rambo blev riktigt otålig och började gå runt i en ring och då sa deras tränare efter ett tag ba: Men tjejer låt henne gå in med hästen nu!
haha jag ba tänkte typ "taaack äntligen" haha!

Idag så har Magda varit här och vi har packat en massa, liksom oj oj oj nu är det bara 3 dagar kvar tills vi åker till Thailand! :D Sen har jag även setat ute och solat lite, så otroligt skönt!
På kvällen kom Robin, Tobbe och Pia hit och åt och sånt, riktigt trevligt tycker jag :)



Puss
/

-sssstall

Idag har jag tillbringat den större delen av dagen i dagen i stallet. Eller ah, om jag räknar bort skoldagen då hehe. Jag kom till stallet vid 15:50 ungefär och då skulle vi i usek bli intervjuade av Anna Maria som ska skriva en bok. Hon ville ha med lite råd från oss om hur man blir en sån bra ungdomsstyrelse, och så tog hon lite kort på oss och sånt. Det var riktigt skoj att få vara med tycker jag! Efter det så red jag lektion, jag hade Prancer och vi hoppade ute i stora ridhuset. Det gick faktiskt väldigt bra och det var super kul! Sen på kvällen var det usek möte och det höll på till ca halv 9, så var hemma vid 10 och då var det bara att börja plugga, fifan va drygt alltså!
Men men, nu ska jag springa iväg och kolla på tv :)
Vi hörs!
Puss
/

RSS 2.0