-lugna dagar på stranden

Nu har jag inte skrivit på jätte länge, men dom senaste dagarna har jag spenderat antingen hemma på tomten eller på stranden med mina underbara vänner. Har alltså solat hela veckan, så otroligt härligt! I torsdags kväll började kvällen med att jag och Nickan tog bussen ner på stan, där skulle vi kolla på rix tillsammans med Linda, malle, anna m.m det var lika bra som alltid, mina favoriter var Janet Leon, Erik Hassle och självklart Chris Doughtry! Efter rix fortsatte vi hem till Malle som skulle ha 18-års fest, riktigt riktigt trevligt var det! Och i fredags var hela familjen hemma hos Nickan vi grillade och sånt mysigt!



 



R.I.P Michael Jackson! <3

-lite bränd, eller vad sa du?

Den här helgen har jag faktiskt hunnit med mycket, i fredags började jag äntligen att friskna till lite men tog de ändå lugnt och firade midsommar hemma med familjen,
vi hade jätte trevligt, åt gott, kollade på sällskaps resan den där när dom åker båt och sånt!
I lördags ringde pappa och väckte mig ganska tidigt och han kom och hämtade mig vid 12 tror jag och då åkte vi iväg till Göteborg, de var riktigt trevligt, åkte hem igen på söndag morgon.
Var hemma igen vid 2 tiden på dagen och då gick jag över till Josefine, och vi bakade tårta och sen kom hennes syskon dit.
Efter det åkte jag hem till nicole och jag sov där.
Vi kollade på Sällskapsresan när dom är på Kanarieöarna, hahah fyfan vad jag älskar den där filmen!!
Sen skulle vi även kolla på The bodyguard men som vanligt somnade jag och nickan fick kolla själv, shjyyst!
Och idag då, då har vi legat ute och solat från ca halv 12 till halv 5, riktigt skönt, men I´m burned fyfan alltså, att man aldrig lär sig att smörja in sig med solkräm i tid, jag gör alltid om samma misstag hehe.
Puss
/

I was so misunderstood.
Did everything that people told me to, cuz I should.
I was always so afraid of going my own way.
Time to stop thinking about it.
It's all out there, just gotta grab it.
I'm letting go of all my doubts.

-Ola - Sky´s the limit

Ola släppte sin nya singel idag, "Skys´s the limit"
Riktigt glad och somrig låt, tror skarpt på att det blir sommren 2009´s låt!
Jag rekomenderar verkligen att ni lyssnar på den, för den är sjukt bra!
Personligen älskar jag låten redan, och har bara hört den ett par gånger, men så ska det ju vara right? ;)
Så lyssna på "Sky´s the limit" ett litet tips bara :)

 

-tävling

Jag är med och tävlar om en design hos Albin! :)

-grattis min artonåriga vän

Josefine fyller 18 hela år idag, helt sjukt va tiden går fort, känns som de var igår både vi satt på vetterslund och gungade haha, men det har faktiskt hunnit gå 10 år sen den dagen, och flera år kommer de bli! Grattis min lovely friend!  Känns väldigt surt att jag inte kunde åka hem till Jossan idag, är tyvärr fortfarande sjuk, vaknade imorse med 38,8 graders feber, inte så kul och ännu ledsnare blev jag när jag kollade ut genom fönstret och såg en stor sol på en klarblå himmel. Låg i soffan hela dagen och ville bara ut och sola, men men.. Urban kom iallafall hem med nya ipren och hostmedicin och halstabletter, så snällt! Juste haha jag råkade somna ett tag på eftermiddagen,
och så ringde magda och väckte mig,, men jag fattade inte att det var min mobil som ringde, och jag fattade inte hur jag skulle svara men sen svarade jag och ba: mmm...? hon ba: oj förlåt väckte jag dig? men då typ trodde jag att hon stog brevid mig så jag ba kollade runt i rummet och sen typ " aha telefonen.." jag ba: nej det gjorde du inte.. hon ba: haha jo
jag ba: ehm.. ah faktiskt..
Imorgon ska det regna också, kul! Puss /
 

-äntligen 1 dag utan regn

Första dagen på väldigt väldigt länge som det inte har regnat.
Faktiskt så var det väldigt fint väder idag på dagen, solen sken och inga moln på himlen.
Men senare mot kvällen så blev det lite mulet.
Jag åkte ner på stan vid 1 tiden och gick direkt till Salong Dallas där magda var och klippte och permanentade håret, det tog ca 2 - 3 timmar men blev as snyggt!
Efter det var båda två sjukt hungriga så vi gick till donken och åt, sedan var vi iväg och köpte en grej, vet inte om våran kära vän läser det här, så kan inte skriva vad det var!
När vi var klara på stan så åkte vi till kyrkogården.
Kan inte säga annat än att det var så himla fint hos Mark, stenen, blommorna, kortet på honom, allt, så otroligt fint, men så otroligt sorgligt också.
Vi blev hämtade där och åkte hem till Magda där vi bara tog det lugnt och satte oss ute på en bänk ett tag och bara pratade.
Imorgon fyller Josefine 18 år, gratttis! <3
Hoppas verkligen att jag hinner bli bättre tills imorgon, fan har varit sjuk igår och idag, blää!
Puss
/
 

-


-shit, lov förfan!

Jag kan inte riktigt fatta det än haha, sommarlov, nu liksom....
Det är helt otroligt, så jävla skönt!
Men innan jag skriver om avslutningen så ska jag berätta om niornas avslutningsmiddag igår!

Klockan 5 kom bussen och hämtade oss i skolan, och det bar av till Lövudden.
När vi kom dit fick vi förrätt, det var sådär, toast med skagen röra, gillar inte räkor och sånt så, men annars helt okej!
Efter det delade lärarna ut några diplom och jag fick ett för årets "hemmafixare" och det kan jag hålla med om, har gjort det mesta hemma, men liksom vadå det har ju funkat endå! :)
Sen åt vi mat och sånt, och så delades det ut lite mer diplom och lite sånt!
Efter allt sånt så dansade vi hela kvällen, först var både jag och nickan väldigt blyga men sen så liksom vi ba " vafan sista kvällen med alla nior nu kan vi göra bort oss hur mycket som helst" och så släppte allt och vi dansade hela kvällen!

Idag så var det som sagt avslutning.
Ojoj vad sorgligt det var, men det känns endå så himla skönt. Vi satt alla nior längst fram och dom flesta grät, det var jätte sorgligt hehe, speciellt när vi gick och sa hejdå till alla, då kom tårarna igen hehe!
Vi fick gå upp på scenen också och ta emot en blomma också. Och efteråt fick vi blommor av Mamma och ubbe, Nickans mamma och pappa och nickans mormor och morfar! :)
Sen åkte vi hem till nickan och bara tog det lugnt, solade och hade det mysigt med lite milkshake!
När jag kom hem, hade jag ingen aning om vad jag skulle hitta på, då ringde Magda, räddaren i nöden heheheh! Och frågade om jag ville hänga med till löga med Alex och Linn.
Så det gjorde jag, det var jag, magda, linn, alex, dennis och Deni, vi hade det väldigt trevligt och så, men sen drog jag , magda och Deni till piren och jag tog en massa kort med Denis kamera hihi!

Här är lite kort från igår och idag, kommer mer kort från själva avslutningen sen!

 






-bilder från gropen

Här kommer bilderna som jag lovade att lägga in!
















-gropen

Imorse cyklade jag och nickan till gropen. Det var den enda vi skulle göra i skolan idag, alltså att sitta där på en "strand" och inte göra nånting. Men det var rätt mysigt endå, vi satt där på en filt, pratade, skrattade och lyssnade på musik. Vi åkte därifrån vid halv 1 och då åkte vi ner på stan och kollade på lite kläder och en student present till min brorsa. Jag köpte en underbar klänning! Jag är sjukt trött och orkar tyvärr inte skriva nå mer, ska nog gå och kolla på tv och käka lite glass! Ska lägga in kort från när vi var i gropen imorron!
Puss
/

-ujuj upp i luften

Oj oj, hörrni vet ni vad?
Idag har jag flygit ett sånt här mini lite plan.
Shit vad jag var rädd, helt sjukt.
Steven ringde mig helt plötsligt när jag och Nickan satt ute och solade, snackade skit och drack världens godaste is latte!!!!!! mums.
Iallafall så ringde han mig och ba: vill du flyga flygplan med mig?
Jag typ ba: Say what?! och började asgarva
men han var helt seriös hehe och sa att han skulle komma och hämta mig direkt och massa.
Så han och Gehan åkte till nickan. Gehan stannade kvar där medans jag och Steven åkte till flygplatsen.
När vi kom dit blev jag genast jätte nervös, för fyfan vad jag är flygrädd!! Men vi satte oss i det där lilla planet som det bara fanns 4 platser i, och åkte ut på startbanan. Och när vi lyfte så var jag så himla rädd och satt och kramade sönder Stevens hand hahaha.
Liksom planet höll för fan på att blåsa iväg med oss, det åkte upp och ner och åt alla håll typ, men vi kom ner säkert och bra.
När jag klev ut ur planet var jag heeelt krit vit i fejjan och typ helt borta haha, usch är så himla flygrädd alltså!
Men jag är sjukt stolt över mig som vågade!
Här är lite kort: (hade tyvärr ingen kamera med mig, och min mobil ändrar inställning av sig självt så korten blev väldigt små)
Puss
/




 

-070609

Som sagt så åkte vi hem till nicole igår, de var väldigt trevligt,
även fast kvällen inte riktig blev så som jag hade tänkt mig..
det blev bara för mycket..but i guess it was right.
Men men iallafall igår så beställde vi tjejor lite pizza och sånt mys och nickan drev med mig och jossan att hon skulle driva när hon skulle ringa och beställa pizza. Och tror ni inte att hon gjorde de eller?! Shit jag och jossan höll på att skratta ihjäl oss. Hon ändrade rösten totalt och ba: tjeeena tjeeenare! och sen fortsatte hon så när hon beställde och gud va vi skrattade efter.
Men de är inget jag direkt rekomenderar för vi höll på att bli utan pizzor bara för det, dom trodde att vi bara drev och var påväg att inte ens göra iordning dom haha.
Sen kollade vi lite på film och sånt och jag och jossan lyssnade på musik och sjöng som bara den medans nickan och gehan hade dragit iväg ett tag.......... hahah!
Sen stack jossan hem vid 10 och vi följde med Gehan till bussen vid 11, eftersom att det var sista bussen som gick då, fast det slutade med att steven kom och hämtade honom..
När vi kom hem så somnade jag i soffan ett litet tag men vaknade när nickans föräldrar kom hem så blev jag pigg igen och vi satt och pratade med dom till ca kl 3.
Sen la vi oss ner i soffan och skulle kolla på tv, men tydligen så somnade vi båda och jag vaknade plötsligt efter ett litet tag som kändes som bara några minuter..
Nickan slog till mig och jag ba: va fan vill du? hahah så glad blir jag när nån väcker mig. Hon ba: alltså.. klockan är 5.. Jag var så himla trött så kan ni tänka er hur jobbigt det var att gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna och sånt? haha jag halvsov hela tiden usch usch.
Men somnade sen kanske vid halv 6 och vaknade vid halv 1 av att pappa ringde, haha.
Annars idag så har jag inte gjort nånting, bara tagit det lugnt!
Jo, jag måste bara säga att det faktiskt var en sak som hände igår, som gjorde mig så jävla glad!
Puss
 /

Will I wake from this pain?

-


Give me a dancefloor,
give me a DJ
give me a record
forget what they say
couse I need to go, need to get away tonight!

Shit jag har aldrig varit med om att det har stått såhär still i mitt huvud när jag ska blogga hehe, men jag ska försöka skriva lite endå!
Igår var vi hemma hos Deni, riktigt trevlig kväll blev det.
Vi kom dit lite sent men det gjorde inget, vi hade lika kul endå.
Riktigt skön musik, sköna människor och allmänt trevligt. (även fast det var lite väl många dryga fjortisar där!)
Den större delen av kvällen ägnade vi åt att dansa och bara ha kul hehe!
Nu ska jag gå och vara lite social med Josefine och Nicole som väntar på att jag ska bli klar :)
Juste,
ikväll så åker jag, nicole, josefine, gehan och kanske magda, hem till nicole och ska bara ta det lugnt där! :)
Skriver kanske senare ikväll eller imorgon.
Puss
/

-

God broke the mold,
When he made this one I know
She's breathtaking but so much more
She walks in the room, your lungs closed
Making you never want to breathe again
Is he faithful to her? Hell no
But she chose to be with him
Tell me what's the reason that you hold on
When you know that dude has a whole wall of 'em just like you
And girl you're just way too fine
Gotta be treated as one of a kind
Girl use your mind
Don't be just another dime
She's so confused
She knows she deserves more
Someone who will love and adore
She really doesn't know what to do
Girl it's just a matter of time
Before he finds another more fine
After he's done dulling your shine
You're out the door and he's through with you.

Ungefär så ja.

-Spex

Träffade Lindisch och Malle på stan och vi gick och tog en fika på Wayne´s, satt i flera timmar och pratade och skrattade och hade de hur trevligt som helst.
Vi planerade även en liten resa i sommar, så man får väl hoppas på att den blir av, sjukt kul verkligen! Tack för idag tjejer, ni är bäst alltså! <3
Sen stannade jag kvar på stan ett tag och träffade Gehan, Michael o hela gänget typ hehe, trevligt trevligt :)
Och efter det åkte jag hem till Nickan och tog de lugnt! :)
Nickan skickade lite kort ifrån spex fotograferingen nyss, så jag tänkte lägga in några kort här. Tyvärr så tog vi inga kort ifrån när vi väl skulle fotas men jag vet att Cassandra iallafall gjorde de, och hon skulle skicka korten tilll mig sen.
 

Så vad tycks?
Paris Hilton och Nicole Richie.
Haha jag var tvungen att avsluta med den absolut bästa bilden, fråga mig inte vad jag gör, för jag har ingen aning! Puss /


-I am what I am and that´s all I can be

I'm giving up on everything because you mess me up
Don't know how much you screwed it up
You never listen, that's just too bad
I won't forget you were the one that was wrong
I know I need to step up and be strong
Have you forgotten
Everything that I wanted?
Do you forget it now?
You never got it
Do you get it now?

Is it all worth it?

-Ramboooe

hola!
Började som sagt skolan klockan 12 idag, riktigt skönt att få sova ut lite.
Hade ½ lektion sen haha så egentligen helt ovärt att åka dit, men men men jag fick reda på att jag har fått mvg i musik! Yeees i did it, fan va glad jag är alltså!
Efter skolan så åkte jag och nickan till stallet till världens underbaraste Rambo!
Red även lite idag och det gick super super bra!

Imorgon börjar jag vid halv 12 och då är det spex foto,
och sen tror jag att jag slutar, eller förhoppningsvis iallafall hehe..
Puss
/


mitt allt


-uhuh, underbart väder, eller vad?

Efter skolan så åkte jag och nickan ner på stan och skulle leta avslutningsklänning.
Och jag hittade en underbar klänning!
Det är svårt att förklara hur den ser ut, så nu får se sen när jag hinner ta kort på den!
Sen köpte jag även lite underkläder och ett nagellack. Jätte fin blå färg på nagellacket.
Jag och Nickan sprang runt på si så där varje affär vi såg för att vi inte hittade någon klänning först haha, lite panik fick vi allt! Så efter allt springades i affärer så blev vi ganska trötta och gick och fikade men en underbar is latte, åh det bästa som finns verkligen!
Tänk er liksom en varm dag men kanske 30 grader i solen och sen sätta sig och dricka en is latte, hur underbart låter inte det?

Imorgon har jag sov morgon och börjar efter lunch vid 12, för min lärare tyckte att varken jag eller nickan behövde hade något att göra på dom 2 första lektionerna, så vi behövde inte komma dit.

Nu ska jag gå och måla naglarna och kolla på Gossip Girl!
Puss
 /

RSS 2.0