-310309

På musiken i skolan idag så har jag och Nickan börjat 'göra om' en låt, vi valde Britney Spears - Lucky. Så vi ska göra om den lite, alltså t.ex om vi vill att den ska gå fortare eller saktare och kanske lägga till lite trummor här o lite piano där, ja ni fattar grejjen. Och efter musiklektionen så hade vi en lång rast så vi satt kvar, och då tänkte vi att vi kunde lägga på lite sång på låten också så det gjorde vi, vi liksom mest skämt sjöng och det var så himla kul, hehe alltså vi hade så otroligt roligt när vi sjöng, vi brydde oss liksom inte om det blev ett skratt här o där, typ i början så sa jag: *This is a story about a girl named Lucky* och så började vi skratta efter de men sen fortsatte vi sjunga igen efter de, hehe låter helt stört eller hur? Men det var kul på något sätt :) Efter det så hade vi idrott och vi skulle göra hjärt och lungräddning, på några äckliga dockor hehe, inte så mysigt direkt, men men.
Sen på eftermiddagen så åkte jag till Rambo, och det gick super bra! Var ute och skrittade ett tag och sen red jag även i ca 30 min, det gick så himla bra alltså, vilken underbar häst säger jag bara!


plutt<3

Juste,
Jag fick den här länken av Linda,, http://www.youtube.com/watch?v=gqantZJ6WwM
Kolla på den säger jag bara, gu vad jag bölade helt sjukt, det var så himla fint!


Puss
/

-280309

Hola! (:
Först tänkte jag börja med att skriva Grattis till min mamma som fyllde år i torsdags!
Igår var det 2 år sen min älskade Bruno försvann ifrån mig, det känns så jobbigt att tiden går så fort, de känns som om det var igår jag stog på stallplanen och kollade när transporten åkte. Jag hoppas att han har det bra där han står nu, tror att det är i Uppsala någonstans. I miss you <3
Igår var jag med Steven, alltid lika trevligt! o idag var jag i stallet ett litet tag och red, det gick super bra!
Efter det åkte vi o hämtade upp Josefine och så var jag hos henne ett tag, men sen ringde Simon och ville att hon skulle komma dit så hon åkte dit o då gick jag och mötte Magda o höll henne sällskap när hon skulle till Deni, så jag fick en liten promenad hehe!
Sen gick jag hem och jag o pappa kollade på Sverige - Portugal matchen, (:
Imorrn ska vi till farfar (:
Nu äre inte långt kvar tills vi åker till Thailand hihi, 9 dagar! :D

'Cause the ground is breaking,
I can feel it shaking
Wish it was that easy,
But it's not that easy
Gotta hold my hands up,
Gotta keep my head up


-hemska spruta

Pappa hämtade upp mig och Magda vid 3, då vi skulle iväg till sjukhuset och vaccinera oss, ska jag vara riktigt ärlig så kommer jag inte ihåg mot vad faktiskt! Men behöver jag ens säga att det gjorde sjukt ont, gjorde mycket ondare än när vi tog den för typ 1½ år sen,, har fortfarande ont i armen hahah! Jag satt och höll stackars Magda som var livrädd i handen.


Som ni kanske har sätt så har jag gjort en ny header, min gamla fina försvann helt spårlöst typ, så jag gjorde en ny bara för att det inte skulle vara så tomt. Vad tycker ni om den? :)

Idag är det exakt 2 månader sen, jag kan fortfarande inte fatta att det är sant..


-Intervju

Jag och Nickan gick från skolan vid 11, då våran lunch började så vi passade på att gå och äta på Vivaldi istället och snacka om att det var sjukt mycket folk, helt otroligt, men vi hamnade brevid på män som var snälla och lät oss sitta vid deras bord! Sen hade vi lite tid kvar innan vi intervjun, så vi gick och kolla i lite affärer och sånt. Jag köpte en jätte söt bikini från gina.
Sen gick vi till Streamline och där träffade vi Micke så vi pratade lite med honom och sen satte vi oss och väntade på Sasha. Vi intervjuade Sasha och det gick super bra! Det är så otroligt kul att komma dit, jag blir alltid så himla glad och sprallig heheh!
Efter intervjun så åkte vi hem och jag åkte iväg till stallet,och tog hand om min underbara Rambo!
och efter det så har jag inte gjort så mycket förutom pluggat.
Imorgon kommer pappa och hämtar mig och Magda efter skolan, vi ska iväg och ta spruta, eftersom att vi ska till Thailand. Alla tre är spruträdda så det blir ju kul, hahah!



<3

Puss
/

-Greenwich Village Q

Cause the peaceful look in your eyes
makes it hard not to cry
it is hard to say goodbye
to the sunshine of my life!



I try to hold on but it hurt too much


-helt bortdomnad

Jag har under en längre period haft väldigt ont i tandköttet längst bak ni vet där typ visdoms tänderna ska sitta, och idag blev det ännu värre så vi ringde till tandläkaren och fick en "akuttid". När vi kom dit så fick vi sitta i väntrummet i ca 30 min, suck. Men men när vi väl fick komma in till tandläkaren så fick jag lägga mig på den läskiga stolen haha, och så skulle dem kolla, vi trodde ju att det var visdoms tänderna, men som sagt det är lite tidigt att få dem nu, och det visade sig att det var en tand som hade hamnat i kläm under en bit av tandköttet, helt konstigt jag vet. Så dom började med att ge mig en bedövnings spruta (!) och för er som inte visste det så är jag sprut rädd hehe,, och jag tror jag fick 2 eller 3 st, alltså inte samtidigt men med mellan rum, och sprutan var enorm verkligen och jag var så himla rädd, jag blev helt bort domnad och kunde knappt prata heheh.. och då visade dem mig hur det såg ut där under kött fliken och uuuuh, dom höll på och petade med en tandborst liknande grejj och det verkligen sprutade blod och jag trodde jag skulle svimma usch usch... åh jag var så himla rädd hahah! Och inte nog med det, dom var tvugna att borra ner en 'vass' tand för jag kom åt tandköttet med den hela tiden.


Puss
/


-Tyskland!

Nu så är jag hemma igen efter en weekend resa till Tyskland, eller jag kom hem natten till tisdagen men jag har haft så mycket i skolan så jag har inte hunnit skriva något.
Men nu tänkte jag ta och passa på att berätta lite om resan!
Vi flög iväg i fredags och var i Tyskland runt 23:30 och då bar det av till hotellet och buss resan tog ca 1 h. Jag var så otroligt trött när vi kom till hotellet och jag somnade nästn direkt. Sen på lördagen så gick vi upp ganska tidigt och åt riktigt god frukost på hotellet och sen bar det av till Equitana mässan, det var så häftigt, så otroligt stort alltså det var ca 10 olika salar fullt med grejjer och hästar överallt liksom, jag hittade en underbar häst som jag så gärna ville köpa haha, en svart lusitano, född 2000 från portugal, för bara sisådär 150 000 som hittat eller vad säger ni? hahah! På kvällen var vi även på en show som vi blev bjudna på, det var så otroligt häftigt, alltså det går verkligen inte att beskriva! Speciellt sista numret, det var en kille som hade ca 5 eller 6 hästar och han hade tränat dem i frihets dressyr, och det var så häftigt hästarna gjorde som han sa, han behövde bara göra en liten rörelse t.ex. riktigt coolt att se. På söndagen så tog jag och Madde sovmorgon och sov till ca halv 11 så otroligt underbart att få sova hahah! Och guess what? Vi var nere vid frukost ca 10 min senare hahaha! Sen letade vi efter en affär men eftersom att det var söndag så var det inte öppet någonstans tydligen, MEN vi hittade en liten kiosk som hade söndags öppet. Sen åkte vi iväg till mässan igen, och kollade på någon liten show grejj igen och kollade lite på grejjer. På kvällen var vi ute och åt allihopa, det var riktigt trevligt! På måndagen gick vi upp ganska så tidigt för att vi skulle hinna gå och handla lite innan konferensen började så vid halv 10 stog vi utanför gallerian, och sen öppnade de andra äffärerna vid 10 och då hade vi 40 min på oss, men jag han shoppa allt jag behövde! Sen var det konferens hela dagen fram till 4 då bussen kom och hämtade oss vid hotellet och så bar det av till flygplatsen! Efter en lite jobbig flygresa hem så kom jag hem till mig vid någon gång efter 1!
Den här helgen har varit så otroligt fantastisk och lärorik!
Kort kommer lite senare för nu måste jag sova, är så otrligt trött, som vanligt haha!
Puss /

-Tyskland!

Imorgon imorgon bär det av till Tyskland!
Ska bli riktigt kul, jag och madde är taggade till tusen haha! :D
så imorgon måste jag först till skolan, har 2 nationella prov så måste göra dem först, sen åker jag hem och hämtar grejjerna och sen åker vi och hämtar upp Madde och Carro, och sen åker vi till Strömsholm, där ska vi ha som en konferens och sen vid 5 går bussen till skavsta, och planet går 21:20 :)
Så nu blir det inget bloggande i helgen tyvärr hehe!

Ha det så bra!
Puss och kram /


-090309

I lördags så åkte jag och Magda och solade, riktigt härligt måste jag säga, det var en tag sen faktiskt, så nu har man liiite mer färg iallafall än förut när man var helt kritvit. usch usch. Tro det eller ej men vi gymmade också, inte så där värsta länge men ett litet tag iallafall, vi prövade en massa olika maskiner och sen sprang vi i en gympasal också! Efter det åkte vi hem till Magda och åt. Efter det så började vi fixa oss lite och vi lyssnade på en jätte gammal skiva, bara 90-tals låtar hehe! När klockan började närma sig 8 halv 9 så traskade vi över till Deni och efter ett tag så kom Linda också!
En riktigt trevlig kväll var det iallafall! 
På söndagen så blev det stallet hela dagen nästan, åkte till stallet först vid 12 och skulle ha teori, och var hemma igen vid 1, sen så åkte jag och mamma till hälla och skulle handla lite, och när man kom hem därifrån var det bara att plugga. riktigt drygt! Men sen åkte jag tillbaka till stallet igen vid 4 och då var det seriehoppning, och jag skulle sitta och skriva kritik lappar. Runt 7 så var tävligen klar och jag åkte direkt hem till Steven, och var där ett tag, riktigt trevligt!
Har ni gjort något skoj i helgen?



Puss
/

-050309

Hallojsan!
Låång dag i skolan idag, usch usch, började 8:30 och slutade 15:20. Dagen började med att jag försov mig, som vanligt hehe.. vaknade kvart i 8 och fick panik när jag såg vad klockan var. Jag skulle iväg till skolan 30 min senare, lite stressigt blev det men jag hann! sjysst jobbat eller vad säger ni? På morgonen hade vi svenska och vi fick tillbaka ett av våra prov som vi gjorde nån vecka tidigare, och guess what? Jag fick vg, så jag är ganska så glad måste jag erkänna. Sen fick jag även reda på att jag hade blivit utvald till nån pisa undersökning, så vi gick på nått 'möte' och gick gott fika hehe! Annars så har dagen varit ganska slö, typ legat i soffan och slöat efter skolan, och sen åkte jag, mamma och urban till team sportia och skulle köpa skidor till dom :)
Men nu ska jag gå och sova!
Ge mig sommar!
Puss /


Igår fyllde Fannie år! 
Grattisgrattis! :)<3
 

-040309

Nu är jag äntligen hemma efter en dag i stallet. Efter ridlektionen som slutade vid 6 så hann jag åka hem och vara hemma i ca 30 min, och då var mamma snäll och skjuttsade tillbaka mig dit. Mötet började 19:15 och höll på till ungefär 9. Vi har alltid så himla kul på våra möten så det känns som om vi är klara på 1 timme hehe.. Jag måste säga att det kan bli väldigt mycket prat om annat än vad vi ska prata om! På ridlektionen så hoppade vi, hehe det känns som om det var en evighet sen jag hoppade. Men det var lika kul som alltid, och jag är helt nöjd, det känner otroligt bra idag! :)
Nu ska jag faktiskt gå och sova, så att jag orkar upp imorgon :)



Puss /

Picasa 3

Nu sitter jag hemma hos Nickan och vi har precis provat att använda bildredigerings programet picasa 3.
Det var ett bra och ganska enkelt program, så det är ju bra om man inte ska göra några större redigeringar.
Sen satt vi nyss och kollade på våran 'dansvideo' vi hade en uppgift på idrotten i skolan att göra en dans och sen filma den. Och jag kan lova att våra lärare kommer få sig ett gott skratt hehe.. Nu ikväll så blir det stallet för hela slanten heheh.. nej men nu ska jag strax åka iväg och rida och sen vid halv 8 så ör det usek möte, men har jag tur så hinner jag hem mellan ridlektionen och mötet.
Skriver när jag kommer hem.


Puss
/

RSS 2.0