-Onsdag


Idag efter skolan så åkte jag och Nickan och handlade och så tills imorron :)
Sen kollade vi på 'Våra bästa år' som vanligt haha och sen skrev vi en packningslista hahah :P Och sen nu på kvällen så har jag packat en massa och så, blev typ precis klar haha! Juste vi tog skolfoto idag också, det kändes rätt så bra, så då är det väl bara att vänta på resultatet haha! Men fotografen ville inte ta kompiskort de va ju lite tråkigt måste jag säga.

Dagens 'Days'
Ååååååååh när Mimi 'drömde' att hon berättade för Rex så fick jag PANIK rätt ut sagt jag och Nickan satt och hoppa i soffan och var helt rädda, liksom hjölp det får ju inte hända! Men hon kan ju inte direkt ångra sig nu, nu när hon redan har gjort aborten.. Åh det är så synd om henne! Och hahaha jag och Nickan satt och skrattade väldigt mycket åt när Hope träffade Bo där i slutet ni vet, och när han och Bellie kysser varandra hahah, shit alltså ;o Det lär ju bli fight imorron alltså! Haha.


'Cause I felt this deep connection
When you looked in my eyes
Now I can't wait
To see you again


Pussochkram / Sanna

-Tisdag


Idag på musiken så fick jag se våran lilla studio, den är vääääääärsta fin alltså!
Och jag ska få spela in där hihi, och ihh vill göra det nununuununun!!
Sen efter skolan så åkte jag hem till Nickan och vi kollade som vanligt på våra bäst år!
Sen så satt vi bara och pratade och så, och så när jag kom hem så insäg jag att jag hade glömt min mobil, lyckat va? Då var det bara att cykla tillbaka och hämta den. Sen så har jag bara pluggat en massa, uschfyochblä.
Sen så har jag bara setat här och försökt leta efter nått program som man kan skapa musik me, men jag hittar inget, nån som vet nått?

Dagens 'Days'
Ååååååhå liksom nu när Mimi har gjort aborten så kommer Rex och säger typ ba: ah men om det skulle vara så att du skulle va gravid så skulle vi klara av det, vi älskar varandra så mycket så vi skulle komma på en lösning!, åååh då kom det tårar igen, alltså man gråter ju hela tiden när man kollar på de ju.


I could honestly say you've been on my mind
Since I woke up today, and today
I look at your photograph all the time
These memories come back to life
And I don't mind


Puss och kram / Sanna

-Måndag


Dumma dumma träningsvärk alltså! Jag har verkligen träningsvärk i hela kroppen för sjuttsingen, första ridlektionen igår då, snacka om att man är otränad. Liksom kan inte ens hosta (det måste jag göra ungefär 1000000 gånger på en dag mycket jobbigt!) Det gör jätte ont i magen då :( hahah va störd jag är :)

Jaja men ähfyfan va jag vill åka utomlands alltså! Tänk er en vecka i på Gran Canaria mitt i höstrusket, underbart va? Jag sitter här och kollar resor för fullt och drömmer mig bort, hihih så man får väl hoppas att man kommer iväg eller va säger ni?

Dagens 'Days'
ÅÅåååh jag som trodde att Mimi berättade för Rex och alltså jag och Nickan blev så glada så vi satt och hoppade i soffan, men nej självklart inte, självklart så drömde hon. Och jag blir så fruktansvärt arg på Shawn alltså vilken idiot han har blivit rent ut sagt, okej han är ledsen och så, men han kan ju för fan inte behandla Belle hur som helst! Och så ska han dumpa Jan för fan, eller ja dom är inte ens tillsammans fast enligt henne så är dom förlovade. Knaaas!

Ha det så bra!
Puss och kram / Sanna

-Helgen



I går så va det fest hos Armando och Leo, dom fyller 18 idag så, ah jag och Magda gick dit och mötte Victoria där, sen gick vi upp till dom, det var jätte mysigt och massa folk och så, trevligt trevligt!







Och sen idag så var jag och red på morgonen, det gick väldigt bra! Och sen så när jag kom hem så cyklade jag och mamma ner på stan och cyklade hem, och på vägen hem så ringde Jessica och jag fick prata med Matte :D:D Det var jätte kulit! Och sen när jag kom hem så fick jag prata med Erik :D:D Och SEEEEEEEn!!!!! efter kanske 1 timme så ringde Jessica igen och då stog hon där med PÄÄÄÄÄÄÄR!!!!! :D:D:D Och jag fick prata med honom LÄÄNGE!, Först när han tog telefonen han ba: Hej Sanna! :D Sen så pratade vi en massa massa och han frågade massor om skolan och massa! (Det var faktiskt första gången det va kul och prata skola!) HAHAH, och sen när han va tvungen att lägga på han ba: Men du får ha det så bra!
S - Desamma!
P - Puss och kram!
S - Puss och kram
P - Tja tja S - Hejdå!

Sen när han gav telefonen till Jessica han ba: Hahah hon lät väldigt glad! :D

Hihihi dom räddade min dag! Trodde inte att den skulle kunna räddas efter att min dag förstördes så mycket pga en person.

Hihi Pussochkram / Sanna
 

-Ledig idag.



Ledig idag, fan va skönt hahah. Även fast jag inte kunde sova längre än till typ halv 10. Jag åkte ner på stan en sväng och träffade Magda, och vi shoppade lite hahah :) Sen skulle hon klippa sig och permanenta håret! Och jag åkte hem och gick till Nickan, och vi satt och bara pratade och så :) Sen åkte jag hem! Jag köpte ett 'linne' på stan, eller ah ni fattar ett sånt hära långt linne :) Och sen nylonstrumbyxor höhö!
<----Nya linnet :)



Dagens 'Days'
Nu är jag sur på både Mimi och Belle, på Belle bara för att hon inte vill följa med Mimi till abort grejjset! Fast okej hon säger bara så för att få Mimi att ändra sig, men endå. Och sen är jag sur på Mimi för att hon fortfarande vägrar att berätta för Rex! Och det är så sorgligt för Shawn vet inte om att sina föräldrar är försvunna, och han försöker att få tag på dom hela tiden. Och Belle vet ju inte heller om att sin pappa är försvunnen... Så hemskt.

George Nozuka är bäst! 
Åååh när jag läste i hans blogg och han berättade en massa grejjer, alltså helt seriöst jag satt och grät, det är så hemskt! Jessica fattar vad jag snackar om.



I saw him on his myspace page.
Like's the way he move.
I says he´s music's so contagious,
the boy is like a dream come true.
I ordered up he´s CD,
pictures on my wall.
Kissing on he´s body before I goes to sleep.
Would do anything to meet him, deep in love I falls.
After tonight danger, we're not gone be strangers.

Haha fick göra om texten lite, så det är därför det ser så konstigt ut, men men :)
Ska nog gå och sova snart, ska upp vid halv 10 imorron för att åka till stallet och ha teori vid halv 12.

Pussochkram / Sanna

-GN

Rehearsing for the tour in L.A.


Alltså people kolla hur killen dansar! George Nozuka är liksom bäst! Ingen kan säga nått annat!
Puss på George!

Pussochkram / Sanna

-Ledig imorron, Yeahbaby i love it.



Började skolan 12 imorse, och slutade halv 2 haha så man kan säga att jag gick i skolan i 1 h idag för jag var tvungen att åka hem och hämta lite grejjs och det tog typ 30 min. hahaha. Och imorgon är jag ledig! Yeah baby i love it. hihihiih!


Mysigt. Sen så åkte jag hem och kollade på 'Våra bästa år'. Och haha i cant believe it men jag gjorde det faktist! Jag ringde Streamline, hoppas hoppas hoppas! Trevliga va dom iallafall :)


Jag var väldigt nervös först hahaha. Sen så kollade jag på världens bästa film 'Music and lyrics' så underbar! Jag skulle kunna kolla på den om och om och om och om igen haha!





Dagens 'Days'


Jag måste bara säga att jag satt och grät floder när Mimi och Belle pratade om Shawn och sen om Mimis 'hemlighet' Hoppas verkligen att Belle kan övertala Mimi om att berätta för Rex.


Men Rex är iallafall så otroligt snygg (A) hahahaha!

GN geee mig nu liksom!!!!!

btw, har skrivit det i många blogginlägg och skriver det igen LYSSSNA föfan på honom han är bäst!


Pussochkram / Sanna


-Trötttrötttrött.


Man blir så jävla trött av att gå i skolan liksom, det är väldigt jobbigt.
Men imorron då jävlar börjar jag 12!!! och slutar 2, hur härligt är inte det? Kan liksom sova till halv 11, helt underbart! Och på fredag är jag ledig, yeahbaby. I love it. Och sen efter det så är det liksom helg, UNDERBART på riktigt. Idag slutade vi runt 11, och då åkte jag hem till Nici och kollade på 'Våra bästa år' sen så fixade vi designer till våra iup:er :)
Sen så åkte jag hem och sen stressade jag som en galning till stallet för att gå på tävlingskomittens möte. Det var intressant och så, fast det höll bara på i 20 min haha, så sen var det bara att cykla hem igen. Sen så har jag faktiskt inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt och så.

Dagens 'Days'
Åh samma som igår, liksom Mimi BERÄTTTAAAAAA! Hon hade bästa tillfället när Rex hade fixat en romantisk middag till henne och dom hade det jätte mysigt, och så. Kunde hon inte bara berätta för honom då? Och samma som igår med Shawn, hur kan han?! Jag blir så arg så jag vet inte vart jag ska ta vägen!! Och så är ju Hope väldigt smart liksom, att värma Patrick med 'kroppsvärme' hahah va tror hon liksom han har en jävla massa feber och är HEEELT lost eller ah typ virrig så det är väl klart att han börjar hålla på då ju.
Men vad kan jag säga? Våra bästa år är BÄST helt enkelt.


Nu ska jag nog gå och sova, eller ska kolla på Punk'd och sen O.C och sen ska jag nog sova :)
Ha det så bra people!
Pussochkram / Sanna

-Stallet första gången på länge.



Andra dagen i skolan då, och vad kan jag säga? Det blir bara värre och värre för varje dag.
Jag gillar verkligen inte min klass, dom är fortfarande lika sjuka som dom va förra året, inte en enda har förändrats till något bättre alla har bara blivit värre.

Dagens 'Days'
Ååh usch nu blir jag arg på både Shawn och Jan, liksom hur kan Shawn göra så mot Belle? Det är helt sjukt, och det fula är ju att han egentligen bara är arg på Belle, men egentligen så har hon inte gjort något fel, han stack ju och lämnade henne, och hon trodde aldrig att han skulle komma tillbaka men så gör han det och Jan säger att dom ska förlova sig men hon liksom bara ljuger. Och så blir jag så arg på att Mimi inte berättar för Rex!! Det blir ju bara värre och värre om hon inte berättar, och ännu värre om hon gör något utan att prata med honom.

Usek möte idag, haha lika kul som alltid. Och imorgon blir det tävlingssektions möte.
Och snacka om att jag har missat mycket i stallet... och allt är väl inte sådär jätte bra direkt.
R.I.P Eros! <3


I guess it's ok..I'm travellin' lonely..We used to run betta and holdin' on..See..No matter wat it takes I'm gonna get it together, baby, yeah..

Åh jag saknar dig så otroligt mycket, jag vet inte hur jag ska klara mig utan dig längre, det gör ondare och ondare för varje dag som går, och att veta att jag förmodligen aldrig mer kommer att se dig vågar jag inte ens tänka på, jag vet att det är sant men jag försöker att gömma undan det så gott det går, och försöka iallafall. Du är bäst min allra bästa vän! <3


Pussochkram / Sanna

-Första skoldagen


Hallåja.
Första skoldagen idag då, hm.. ja vad kan man säga? Nu börjar skiten igen haha. Liksom vi började 10 och slutade 2 hm.. brukar man inte typ gå 1 eller 2 timmar första dagen? Tydligen inte, här är det ingen mjukstart här inte. Och hela den här veckan går vi 8:30 - 14:00. Långa dagar tycker jag.

Vad tycker jag om dagens 'Days'
Hm.. Jo att Jan ska ge fan i Shawn, fattar hon inte att Shawn älskar Belle över allt annat? Haha jag blir så arg. Det är liksom Shawn och Belle som hör ihop inte Shawn och Jan. Och sen tycker jag att Mimi ska ta och berätta för Rex, det kan ju inte bli värre om hon berättar liksom, han förtjänar att få veta sanningen.

Tack Nici sis för en underbart rolig dag idag! :)<3
I love yah!

Juste sen så fick jag en massa fotopapper av mormor som hon hade skickat! Mormor är bra hih :) <3>

Du, ibland hjälper det inte alltid att bara säga förlåt, oftast blir det ännu bättre om du berättar varför du håller på och beter dig så jävla sjukt som du gör. Testa det nångång.
Mkey?

Pussochkram / Sanna GN! :*

-Ta mig tillbaka!


Hohoooo.
Shit värsta ovädret nyss, läskigt läskigt haha, först så började det att mullra och sen blixtra och sen började det regna så otrooooligt mycket, jätte mycket alltså. Och blixtrarna lös upp hela himlen och det åskade så otroligt mycket, ungefär så mycket som det gjorde i Thailand. Väldigt läskigt. Men sen slutade det helt tvärt och det blev typ helt blå himmel.

Åh jag kollade på 'Våra bästa år' idag igen, hmm åååh det får inte hända nått med Shawn hahah ni anar inte hur mycket jag grät när jag kollade på det, så sorgligt usch och fy och blä.

Jag vill tillbaka till Skåne, det är helt sjukt hur mycket man kan sakna en stad liksom. Det är som om allt är perfekt där, jag vill tillbaka, kan man inte bara spola tillbaka tiden och bara få va med om dom där 2 underbara veckorna igen?

Skriver kanske mer sen.
Pussochkram / Sanna

-One step at a time

Halloooo.
Idag så har jag inte gjort ett piss, har legat i soffan heeeela dagen, och kollat på våra bästa år, så otroligt bra det är! Jag tycker att Mimi ska ta och berätta för Rex innan hon gör nått liksom. Och sen liksom shit det får ju inte hända Shawn nått! Man får ju liksom panik hahah. Sen efter det så kollade jag på Wedding Crashers, otroooligt bra film! Verkligen värd att se. Juste fick svar av Streamline idag, och shit asså va dyrt det är! Men men ska göra det endå hihihi. Såååå otroligt kul ju! Fast får se när det blir, men nångång :) hm.. vad kan man skriva mer då? Va ska man hitta på imorron då? Svar: Jadu, ännu än dag i soffan kanske? hm. Ja.
Äh fyfan 6 dar kvar tills skolan börjar, kan det bli värre eller?

Förstår du inte hur ont det gör att höra dig sådär? Hur arg och besviken jag blir?
mkey tydligen inte.

Haha hur lyckas jag? Det är nästan skrattretande alltså, ena stunden så är det jätte bra, och ett ord fel och jag fuckar upp allt. Mkey, haha kulkul eller inte.

To take one step at a time
There's no need to rush
It's like learning to fly,
or falling in love
It's gonna happen when it's supposed to happen
And we find the reasons why
One step at a time

Pussochkram / Sanna

-Åååhåå


Äh fyfan va sur jag blir!
Jag skulle lägga in ungefär 5 låtar på ipoden
och tror ni inte att jag tryckte på fel knapp och tog bort varenda jävla låt så jag får lägga in allt igen?
Och vet ni hur sur jag blir!

Jaja, anyway nu när jag endå skriver kan jag ju endå berätta vad jag har gjort idag.
Idag så var jag faktiskt i Stockholm, och shoppade, fast jag hittade bara ett par jeans haha,
men men det är ju alltid nått ;)

Skriver imorron!

btw, Lyssna på George Nozuka, och även Justin Nozuka dom är så otroligt bra!

Pussochkram / Sanna

-Nickan!!


Nickan föfan, ring mig hörru!
Såfort du ser det här,
det är akut typ!
Nej men i´m going crazy liksom,
får inte tag på dig på nått sett alls hahah.
SÅ ring mig såfort du ser det här!! :D

Pussochkram / Sanna

-Girlicious


Hallojsan!
Nu på kvällen så har Jossan,
Magda och Nickan vart här på en girlynight haha,
nej men vi hade underbart kul!
Jossan stack vid halv 9,
så sen efter det var de bara jag,
Magda och Nickan!
Vi satt och snacka om allt, allt och ännu mer allt!
Mysigt :)
Haha vet ni?
 jag har fått nått läppglans som smakar och luktar fanta! De ni, inte illa alls ;D
Haha och sen juste,
vi klättrade typ nästan upp på taket för att vi såg nånting som såg ut som en enkrona,
fast det visade sig att det var fågelskit, tänk så det kan va!

Jag vill bara skriva och skriva och skriva,
men det finns inte nått att skriva om,
ja tänk så det kan va!


Sometimes maybe you just can´t be the one you want to be, no matter how hard you try, you always get stuck in the same old place.

Pussochkram / Sanna

-I just can´t get enough



Liksom, GEORGE NOZUKA! Ge mig!!
Helt amaizing :)
Jessica knows what i´m talking about ;P
Nej men helt seriöst,
ni som inte har hört honom,
ni har missat nått jävligt stort,
börja lyssna på honom direkt!
Han är helt underbar föfan!





Jaja, men idag så vaknade jag av att mobilen ringde, och det var Madde som frågade om jag hade tänkt att komma på mötet i stallet, haha och jag hade heeeeelt glömt det! Så då fick jag skynda mig mycket kan jag säga. Sen så kom Jessica hit ett tag, det va mys :)



Pussochkram / Sanna


So baby
Lose control 
I want this,
Want that I want anything, anything

RSS 2.0