2010-11-27


1 år med min stora kärlek!

Den 27 november 2009 var den bästa dagen i mitt liv!
Dagen då du och jag blev vi.
Under 1 år har jag känt mig lyckligare än jag någonsin förut gjort
och jag har känt mig levande på ett underbart sätt.
Erik Norling, du får mig att sväva på rosa små söta moln
Jag älskar dig mer än vad ord kan säga<3


Den första bilden på oss, den 28 november 2009. <3



På våran 1 års dag vaknade jag upp bredvid min baby och med ett leende
gav han mig sin mobil och visade en lång lång underbart vacker text han hade skrivit
åt mig. Och känslig som jag är så kom det självklart tårar alltså glädje tårar hehe.
På kvällen bjöd han ut mig på middag och vi hade så mysigt!
Vi satt på ett jätte mysigt ställe.
Efter det gick vi till spy bar med eriks pappa och per som vi mötte upp utanför spy bar,
men jag kom inte in såklart så vi gick till pitchers och tog en cider innan vi åkte hem.
När vi kom hem så tände erik ljus och gjorde det jätte mysigt med massage och grejer.
Så otroligt mysigt!
Jag blir bara mer och mer kär i dig för varje sekund <3


Såhär fina var vi i lördags när vi skulle ut och äta <3


-2010-11-23

Det har varit en lugnt och skön dag, hade långt hål på dagen så åkte hem och tog det lugnt!
På efterrmiddagen blev det att åka till stallet men jag kände att det inte var läge att rida pga vädret och hon hade varit as pigg igår och så. Sen kom Fia dit också, trevligt med sällskap! :)
Nu på kvällen har jag kollade på desperate housewife och disaster date just nu, senare blir det X-effect och kanske lite gossip girl, hahah vilket tv freak jag är!


tänk att 1 år har gått sen vi träffades för första gången.. :)<3


-

 




you´ll always be my hero




-2010-11-21

goookväll!
Har varit helt seg hela dagen så jag ska krypa ner i min underbara säng snart, ensam tyvärr.... men men jag får överleva.
Den här dagen har känts lång!
Vaknade upp bredvid min älskling och vi skyndade oss att göra oss iordning för att åka till elgiganten och sen skjutsade han hem mig så kom pappsen och hämta så drog jag till stallet, och tog en mysig tur i skogen med cleo efter det åkte jag direkt till Rocklunda och skulle skriva kritik på seriehoppningen, 20:40 var jag hemma. Så otroligt skönt!
Den här helgen har jag spenderat med min kära pojkvän och min vackra polle hihi!
Jag har blivit anklagad för en jävla massa grejer på nätterna och jag vet inte vad hahah sjukaste 2 nätterna tror jag...!
förreste nu har jag äntligen hittat Rihannas version av love the way you lie,
och lyssna på den! För den är så himla bra, är helt fast.


-2010-11-17

Halloj!
Igår kväll kom min älskling springandes till mig, hihi hur sött är inte det?
Du är för underbar Erik <3

Igår var jag ute i stallet, hos min galna lilla Cleo, jag tror hon trodde hon var en gallopör blandat med en rodeo häst hihi.
Aldrig sett något liknande, jag körde en sväng på marken iallafall. Hon hoppade rakt upp, drog ner huvuder och sköt upp ryggen och eftersom att jag inte var berädd så flög jag som en vante och landade på mitt lilla huvud och innan jag hann resa mig upp så hade hon sprungit iväg ut på vägen och jag var så himla rädd för det kom en bil också, men bilen stannade så Cleo sprang förbi och mot stallet. Där stannade hon utanför dörren och kollade så att jag levde och var på väg tillbaka, när hon såg att jag var det så spang hon in i stallet.
Men jag slet ut henne igen och hoppade upp och fortsatte rida.
Då gick hon som en pärla! :)


-2010-11-14

















Everybody needs inspiration Everybody needs a song Beautiful melody, when the night's so long Cause there is no guarantee That this life is easy When my world is falling apart When there's no light to break up the dark That's when I look at you When the waves are flooding the shore and I Can't find my way home anymore That's when I look at you When I look at you I see forgiveness, I see the truth You love me for who I am Like the stars hold the moon Right there where they belong and I know I'm not alone When my world is falling apart When there's no light to break up the dark That's when I look at you When the waves are flooding the shore and I Can't find my way home anymore That's when I look at you You appear just like a dream to me Just like a kaleidoscope colors that cover me All I need every breath that I breathe Don't you know you're beautiful When the waves are flooding the shore and I Can't find my way home anymore That's when I look at you You appear just like a dream to me





















-2010-11-12

Ännu en tidig dag i skolan, slutade 11 skönt!
Ska strax ner på stan och träffa J och babe.
Igår var jag ute hos min kära Cleo, jätte mysigt väder var det ju igår också så jag tänkte ta en barbacka tur i skogen i snön.
Så vi gick ut och det var super mysigt satt där med filtar och grejer så gick vi in i skogen och kom till en uppförsbacke som vi började gå upp för och när jag kom upp hamnade jag face to face med en stor älg!!
Och jag blev helt ställt och älgen kollade på mig ett tag innan han sprang in i skogen igen och Cleo fick panik och vände och skenade tillbaka en bit och eftersom att jag är så rädd för älgar så kände jag att det inte var läge att fortsätta ditåt. Så jag tänkte ta bakvägen på den rundan istället och då måste man gå över fältet en bra bit och där var det näst intill ½ meter snö så vi gick igenom det och jag tänkte jävlar va bra träning för Cleo.
När jag började gå in i skogen igen så efter ett litet tag ser jag först en älg hona som står inne i skogen och glor på mig och bredvid en älg hane med stora jävla horn så jag fick lite panik själv för cleo hade inte sätt dom så jag vände henne och red tillbaka till fältet och när vi kom ut släppte jag på tyglarna och tog det lugnt så helt plötsligt hoppar ett rådjur ut precis framför oss och Cleo blev galen hahah och kastade sig åt alla håll och jag hängde kvar en bra stund och sen tog hon ett sista hopp upp i luften och då gled jag ner i en mjuk snö driva hahah.
Så mjukt landade jag iallafall, men eftersom att jag inte hade någon sadel så kom jag inte upp igen och jag vägrade gå in i skogen igen för att leta efter en sten eller något.
Så jag fick gå över hela fältet tillbaka igenom den där jävla snön haha, jag har nog aldrig varit så trött efter det.
knasig ridtur!


-2010-11-10

Halloj!
Jag kollade nyss på världens bästa film!
The last song, den var så bra, hade nog alla känslor med, grät floder gjorde jag också.
Så om ni inte har sett den måååste ni se den.
Älskling om du ser det här så åker den med till dig imorgon också (A) :)
Just nu sitter jag i mitt rum som ser ut som en svinstia rent ut sagt, men strax blir det bra hihiihi!
Nu har jag flyttat allt till andra rummet förutom sängen, så det blir en natt till i mitt gamla rum.
Idag hade jag en väldigt kort dag i skolan, 10 min... wow. så ovärt!
Men imorgon är lilla jag ledig, guuu va skönt, verkligen.

Åh jag blir bara så trött på folk som tror dom har koll på läget, men egentligen vet dom inget alls!
Så lägg dig inte i idiot!


-




i need to forgive and forget






-2010-11-09

Halloj!
Väldigt ovärd dag i skolan idag, jag började kl 8 med idrott, usch usch och efter idrotten vid halv 10 gick vi mot nästa lektion som var inställd och eftersom att det var en sån lång lektion fick vi åka hem och jobba med svenska så länge vi gick på den sista lektionen idag och eftersom att jag har min på carlforska så åkte jag hem i mellan, så ja jag har varit hemma ett bra tag nu, riktigt jävla skönt! Men lite ovärt att gå upp.....
Igår var jag hemma hos min älskling och han hade vart så söt och köpt ett jätte roligt spel som han och jag tyckte om båda två så igår spelade vi Hamster ball i typ 3, 4 timmar, så jävla kul :D
Har aldrig riktigt tyckt att det har varit nå kul att spela sådär men nu blev jag riktigt fast haha!

Juste!
Jag måste bara berätta om en sjuk händelse i söndags, gu det kändes som om jag var med i "vi hade iallafall tur med vädret"
Jag och Erik skulle tvätta bilen, i en sån där biltvätt grej. Så vi kör in där och maskinen sätts i gång och det kommer ut något balsam liknade medel ut så man inte ser någonting och efter det började vattnet spruta och när vattnet har kommit förbi mitt fönster (där framme) så känner jag vatten på mig och jag får panik och tänker öppna min dörr för att sedan stänga igen? hm.. så kollar jag bak och då visar det sig att bak rutan är ÖPPEN och jag får panik och fattar inte vad jag ska göra medans erik sitter som en fågelholk och fattar noll tills han kommer på att han måste stänga. Och då är hela baksätet både blött och vitt efter det där balsamet....
Sen inte nog med det så känner erik att han måste öppna rutan för att fälla tillbaka det där lilla sidofönstret som hade åkt in lite, så han öppnar och ber mig räta till det men jag fattar inte vad jag ska göra så jag börjar trycka lite lätt på rutan och fattar ingenting medans han panikar och skriker åt mig att jag ska trycka och jag fattar fortfarande inget så till slut hoppar han öve mig och fixar till rutan så som han ville ha det men grejen var att då hade vattnet redan hunnit tillbaka så det blev lika mycket vatten i framsätet som där bak.... hm... inte våran grej riktigt det där med att tvätta i en maskin...



Nu bär det snart av till Carlforska där min lilla pickie väntar på mig så blir det spanskaaa.
Jag tror jag håller på att bli sjuk, det kliar så förbaskat i min stackars näsa  och jag får nys attacker med typ 10 nysar i varje :(




-2010-11-01

shit redan första november?! helt sjukt.
I helgen har jag varit med min älskling och mysit.
I lördags var jag ute och red en sväng också innan jag åkte till rocklunda och var med på spökövernattningen ett tag, jag och ida var nästan räddare än barnen!
Nu ska jag börja göra mig iordning, ska träffa N kl 3 och fika :)


gammal bild. hahah shit vi var galna










hoppas,hoppas,hoppas,hoppas!

RSS 2.0