-WOW

Har fortfarande en WOW-känsla efter lördagens fantastiska hoppträning. Känslan när de går bra är verkligen obeskrivlig.  
Vi hoppade otroligt svåra och komplicerade kombinationer och Honören gjorde det med bravur!  Han fattade precis vad han skulle göra till o med när jag inte riktigt fattade sj. Och han hoppade stort och fint och tog i med hela kroppen. Och ett otroligt framsteg vad att han lyssnade otroligt mkt på min kropp, varenda liten rörelse jag gjorde så vad han uppmärksam och lyssnade galant! 
Kan inte vara stoltare!

(Gammal bild)

-ruggiga höst

Nu börjar verkligen hösten komma, kalla dagar och ruggigt väder, små regn men endå inte o kyligt, ja ni fattar nån mer än jag som hatar detta?? Så otroligt deprimerande. 
Men men idag har min häst gått som en klocka, till skillnad av resten av helgen då kylan började komma o de märktes , pigg som tusan o rädd för allt som går att va rädd för. Men idag gick han jätte fint och jag är super nöjd.  Imorn är tanken att vi ska åka iväg själva och hoppa terräng hinder för första gången, ska bli sjukt spännande o se om vi tar oss iväg (han är inte den roligaste att lasta om man säger så) men men får se helt enkelt!  

Imorse blev jag väckt av Luther som ville ut på promenad, o han är inte som alla andra hundar som vill ut som gnyr o har sig utan han sätter sig bredvid mitt ansikte och kollar på mig tills jag vaknar haha verkligen blänger på mig 😂 min söta lilla hund ❤ 

-träningsdag!

Började dagen med ett otroligt tungt cirkelfys pass, så himla sköna pass att köra, gillar verkligen upplägget på cirkelfys. 
Åkte senare ut mot stallet och red ett ordenligt dressyr pass för Johanna och det gick så himla bra! Vi tränade lite mjukgörande och gå ställd på Volt och även att gå fel ställd och han var så himla duktig!  Känns så kul att han börjar förstå vad jag vill! 
Efter det mötte jag upp mamma för att köra ett yoga pass så skönt, jag som är så stressad kan verkligen behöva slappna av lite på yoga, men jag blir lite stressad över att det går så långsamt haha.. .alla rörelser... jag är en väldigt stressig person o allt måste gå i ett hela tiden. . Får nog träna mer på det! 
O sen va jag o mamma ute på kväll promenad med hundarna.

Imorn har jag mig en välförtjänt vilodag på fm o sen ladda om för ett långpass på jobbet.  


-natur dag!

Idag har jag hunnit med massor på min lediga dag, började dagen med en promenad ute i skogen i det fina höstvädret!
Åkte och hämtade upp josefine och åt lunch på choys, älskar deras buffé!
Så de blev god mat, kaffe o massa skratt innan vi rörde oss vidare mot stallet och red ut en sväng i skogen så himla mysigt! Och det är så himla roligt att jag kan rida ut med min häst nu ensam, när jag köpte honom kom vi knappt från stallet utan att han skulle bli rädd och osäker. Nu rejsade vi över fälten påvägen hem dessutom så himla roligt, han blir så taggad haha! 
Efter det så träffade jag mamma och körde ett skivstångspass, så nu är man lagom trött i kroppen iallafall! ! 
Och nu har jag och Luther gått och lagt oss o väntar på att husse ska komma hem från jobbet. 

Imorn väntar en dag med massor av träning! 💪 

-kylig höstdag

Började dagen med min dagliga morgon promenad med min fina lilla vovve ❤ det är så skönt att börja dagen med en minst 30 min promenad o vakna till innan frukost. Känner mig mycket fräschare sen jag börjat o ha det som rutin! 
Kom hem o satte mig med lite frukost och en kopp kaffe och ringde lite försäkrings samtal. Sånt man måste ta hand om om man är så klantig o drar på sig en krock... så nu är det klart och imorn ska jag ringa doktorn o hoppas på att få en tid så snart som möjligt och kolla upp nacken. 

Efter det blev det en tur till min fina häst och ännu ett fantastiskt ridpass, det är så kul när det känns som om han börjar förstå vad jag vill och han börjar hitta en skön form för honom att gå i. 
Imorn blir det nog en mysig tur bara vi 2 i skogen, dock så har ju älgjakten börjat nu?? Vet inte hur man egentligen får rida o inte rida då?? Men mitt på dagen borde väl inte vara några problem? Eller? 

Imorn är jag ledig, men bara för det så betyder det inte att det är lugn o ro för det, fullspäckat schema endå... 😧 

min fina under dagen ridpass! 

-nytt liv, ny start!

Helt plötsligt slog det mig att jag har en blogg som ligger och "skräpar" läste lite lätt igenom den och insåg att den person jag var då jag bloggade som mest är så långt ifrån den jag är idag. Det känns som om jag har börjat ett helt nytt liv senaste åren. 
Den här Sanna är tusen gånger starkare och mer självsäkrare än den Sanna nånsin kunde tänka sig för nått år sedan. 
Helt spontant tänkte jag försöka börja blogga på nytt igen, (på heltid, inte flera månaders hopp imellan;) 
Min blogg kommer från och med nu handla om livet som sambo tillsammans med världens finaste pojkvän, våran dundersöta hund Luther och min alldeles egna unghäst som jag kämpar med varje dag!
Känns skönt med en ny start och jag är dunder dundertaggad att börja skriva igen! 


RSS 2.0