-Dansdansdans


I dag på dansen så dansade vi inte Dancehall som vi egentligen skulle haha, utan vi hade Linda, för Alexandra inte kunde komma så vi dansade Street, det var otroligt kul, och jag, magda och Johanna hade riktigt kul som vanligt vi typ garvade åt allt, + att Linda garvade åt oss, hahah den här danslektionen var helt sjuk! Linda fick värsta skrattattacken typ bara för att hon tycker att Dancehall ser ut som värsta fylledansen, nej men hon menade på att i Jamaica där Dancehall kommer ifrån så improvoserar dom typ hela tiden, + att dom är rätt fulla när dom dansar, s¨hon typ såg de framför sig typ att vi var helt fulla och stog där och dansade hahha.
Juste sen så var det nån som frågade om man fick komma och kolla på dansmästerskapet även fast man itne skulle tävla, hon ba: Ja men absolut! Det blir skit kul, fest hela tiden!
Liksom vart får hon allt ifrån? hahah, ja men vi hade sjukt kul iallafall.

Kom på en till sak, liksom jämt när man har bråttom, t.ex. typ om man ska kolla på ett tv program vid 10, och klockan är kanske 10 i 10, så kanske man ska lägga in kort på datorn eller nånting sånt, VARFÖR ska datorn seega just då? De är jämt så, haha jaja


Saknar sommaren så otroligt mycket!
Lindisch du är absolut bäst! <3


Men nu ska jag springa iväg och kolla på Prison Break!

Hare fint!
Puss

Kommentarer
Postat av: emma

Vill också ha sommar! :)

2008-11-13 @ 18:13:37
URL: http://emmsssss.blogg.se/
Postat av: bam bam

du är bäst <3333

2008-12-03 @ 21:41:11
URL: http://laajnda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0